Regnskap og revisjon

Master Regnskap og revisjon

Planlegger du en karriere som revisor, konsulent, controller, finansanalytiker eller som leder i økonomi- eller finansfunksjoner, er Masterstudiet i regnskap og revisjon (MRR) noe for deg.

MRR er utdanningskravet for å bli statsautorisert revisor. 

Ettertraktet kompetanse

Kandidater med MRR er svært attraktive i arbeidsmarkedet og mange karriereveier står åpne. Revisjons- og konsulentselskapene er blant de mest populære i studentenes karrierevalg.

LEDENDE FAGMILJØ

MRR er et akademisk studium på masternivå der litteratur og undervisning er forankret i forskningsbasert kunnskap.

Fagpersoner tilknyttet MRR er nasjonalt ledende innenfor sine fagfelt. I tillegg til fagstaben ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap (IRRR), inkluderer forelesere fagpersoner fra internasjonale og nasjonale universiteter, og praktiserende statsautoriserte revisorer og jurister.

IRRR har en meget aktivt fag- og forskningsmiljø som er rangert som nummer to i Norden innenfor forskning i regnskap og revisjon.

GODT OG AKTIVT læringsMILJØ

Som MRR-student blir du en del av et godt og aktivt læringsmiljø. Den varierte faglige bakgrunnen til studentene er nyttig både for studentene og foreleserne, og bidrar med flere perspektiver og interessante diskusjoner.  

Du blir også en del av NHHs aktive studentmiljø.