Master i regnskap og revisjon

Master i regnskap og revisjon

Planlegger du en karriere som revisor, konsulent, controller, finansanalytiker eller som leder i økonomi- eller finansfunksjoner, er Masterstudiet i regnskap og revisjon (MRR) noe for deg.

MRR gir Ettertraktet kompetanse

MRR er utdanningskravet for å bli statsautorisert revisor.

Kandidater med MRR er svært attraktive i arbeidsmarkedet og mange karriereveier står åpne. Revisjons- og konsulentselskapene er blant de mest populære i studentenes karrierevalg.

Les mer om karrieremuligheter for NHH-studenter

Statsautorisert revisor

Finanstilsynet gir godkjenning som statsautorisert revisor. Les mer på Finanstilsynets nettsider.

Ledende fagmiljø

MRR er et akademisk studium på masternivå der litteratur og undervisning er forankret i forskningsbasert kunnskap.

Fagpersoner tilknyttet MRR er nasjonalt ledende innenfor sine fagfelt. I tillegg til fagstaben ved Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap (IRRR), inkluderer forelesere fagpersoner fra internasjonale og nasjonale universiteter. Du møter også praktiserende statsautoriserte revisorer og jurister.

IRRR har en meget aktivt fag- og forskningsmiljø som er rangert som nummer to i Norden innenfor forskning i regnskap og revisjon.

Skal forske på forvandlingen i revisjonsbransjen

NHH-forskere skal i gang med en omfattende studie av forvandlingsprosessen som pågår i revisjonsbransjen. Med 10 mill. kr fra Forskningsrådet skal den digitale revolusjonen under lupen.

Godt og aktivt læringsmiljø

Som student på MRR blir du en del av et godt og aktivt læringsmiljø. Studentene har variert faglig bakgrunn. Dette er nyttig både for studentene og foreleserne, og bidrar til ulike perspektiver og interessante diskusjoner. 

Du blir også en del av NHHs aktive studentmiljø.