Møt oss

Møt oss

Har du spørsmål om å studere ved NHH hører vi gjerne fra deg. På denne siden får du oversikt over hvor og når du kan komme i kontakt med oss.

Bilde av studentambassadører fra NHH. Foto: Silje Katrine Robinson

Åpen dag

Vi arrangerer åpen dag 20. - 21. januar 2019. Da inviterer vi til mini-forelesninger, omvisninger og andre aktiviteter på NHH. Bor du utenfor Hordaland kan du søke om reisestipend.

Se programmet for Åpen dag

Skolebesøk

I perioden januar - mars besøker NHH-studenter videregående skoler over hele landet, som en del av Universitetsturneen. Liste over skoler og datoer vil bli publisert i desember.

Besøk din tidligere skole

Er du allerede NHH-student og har lyst å fortelle om NHH på din tidligere videregående skole, ta kontakt med oss.

Facebooksiden "SPØR EN STUDENT"

Har du spørsmål om studiene eller studielivet ved NHH kan du enkelt få svar fra våre hyggelige studentambassadører via Facebooksiden "NHH - spør en student". Send en melding eller skriv på veggen. Vi ser fram til å høre fra deg!

NHH - SPØR EN STUDENT

BESØK OSS

Vil du se hvordan vi har det på NHH, er det bare å komme innom. Du kan booke en avtale med en studieveileder dersom du har konkrete spørsmål knyttet til opptak eller lignende. Er dere en gruppe/klasse som ønsker å komme på besøk, ta kontakt på kommunikasjon@nhh.no, så setter vi sammen et opplegg.

EPOST, TELEFON OG SOSIALE MEDIER

Vi er tilgjengelig på e-post, telefon og via sosiale medier. Ta kontakt, og vi svarer deg så raskt vi kan.