Møt oss

Møt oss

Et godt tips til deg som skal velge utdanning, er å besøke studiestedet eller å snakke med noen som kjenner det. På denne siden får du oversikt over hvordan du kan komme i kontakt med oss.

 

Skolebesøk

I perioden januar - mars besøker vi videregående skoler over hele landet. Liste over skoler og datoer blir lagt ut på denne siden i desember.

Er du allerede NHH-student og har lyst å fortelle om NHH på din tidligere videregående skole, ta kontakt med oss.

Åpen dag

Onsdag 7. mars åpner vi dørene og inviterer til mini-forelesninger, omvisninger og andre aktiviteter. Følg med for program. 

besøk OSS

Vil du se hvordan vi har det på NHH, er du velkommen på besøk. Ta kontakt på marked@nhh.no, så finner vi en dag som passer. Du kan også booke en avtale med en studieveileder dersom du har konkrete spørsmål knyttet til opptak eller lignende.

Livesendinger på Facebook

Vi sender live på Facebook èn gang i uken i mars, og tar opp temaer som studier, studentliv og å bo i Bergen. Spør oss om det du lurer på og vi svarer deg på direkten eller etter sending. Episodene fra mars 2017 er fortsatt tilgjengelig på vår Youtube-kanal.

Epost, telefon og sosiale medier

Vi er selvsagt også tilgjengelig på e-post, telefon og via sosiale medier. Ta kontakt, og vi svarer deg så raskt vi kan.