Møt oss

Møt oss

Har du spørsmål om å studere ved NHH hører vi gjerne fra deg. På denne siden får du oversikt over hvor og når du kan komme i kontakt med oss.

Bilde av studentambassadører fra NHH. Foto: Silje Katrine Robinson

Spør en student

Har du spørsmål om studiene eller studielivet ved NHH kan du enkelt få svar fra våre hyggelige studentambassadører via Facebooksiden "NHH - spør en student". Send en melding eller skriv på veggen. Vi ser fram til å høre fra deg!

NHH - spør en student

besøk OSS

Vil du se hvordan vi har det på NHH, er det bare å komme innom. Du kan booke en avtale med en studieveileder dersom du har konkrete spørsmål knyttet til opptak eller lignende. Er dere en gruppe/klasse som ønsker å komme på besøk, ta kontakt på kommunikasjon@nhh.no, så setter vi sammen et opplegg.

Epost, telefon og sosiale medier

Vi er tilgjengelig på e-post, telefon og via sosiale medier. Ta kontakt, og vi svarer deg så raskt vi kan.

Åpen dag

Vi arrangerer åpen dag i begynnelsen av mars hvert år. Da inviterer vi til mini-forelesninger, omvisninger og andre aktiviteter på NHH. Bor du utenfor Hordaland kan du søke om reisestipend.

Se programmet for Åpen dag i 2018

Skolebesøk

I perioden januar - mars besøker studenter fra NHH videregående skoler over hele landet, som en del av Universitetsturneen. Liste over skoler og datoer vil bli publisert i desember.

Besøk din tidligere skole

Er du allerede NHH-student og har lyst å fortelle om NHH på din tidligere videregående skole, ta kontakt med oss.