Møt oss

Møt oss

På denne siden får du oversikt over hvor og når du kan komme i kontakt med oss.

Fem studenter som sitter. Foto: Helge Skodvin

Åpen dag 11.mars - 13.mars

Detaljert program legges ut på nettsiden 1. februar 2023. Da kan du lage deg en brukerkonto og lage favorittmarkeringer for studieprogrammer du har lyst til å besøke. 13. februar åpner påmeldingen – du kan da melde deg på arrangementene du vil delta på. Sjekk ut opendag.no for mer informasjon. 

Åpen dag i oslo

18.januar inviterer NHH alle interesserte til Åpen dag i Oslo. 

Åpen dag Oslo

NHH inviterer alle interesserte til Åpen dag i Oslo. Møt flere av dagens studenter, hør foredrag med rektor Øystein Thøgersen og snakk med NHH-ere som har fått jobb i vidt forskjellige bransjer. Vi serverer pizza!

studentlivet

Bli bedre kjent med våre studenter og les mer om livet på NHH i studentbloggen.

BESØK NHH

Vil du se hvordan vi har det på NHH, er du velkommen innom. Har du spørsmål knyttet til søknad og opptak eller lignende, kan du booke en avtale med en studieveileder.

Er dere en gruppe/klasse som ønsker å komme på besøk, ta kontakt på kommunikasjon@nhh.no, så setter vi sammen et opplegg.

WEBINAR

NHH har i perioden mot søknadsfrist arrrangert webinarer som som har handlet om studielivet, opptak og karriere. 

Her kan du se opptak fra webinaret hvor NHH-studentene Silje og Nathaniel snakker om livet på NHH sammen med de faglige. 

Skolebesøk

I perioden januar - til februar besøker NHH-studenter videregående skoler rundt om i landet. Hør med din rådgiver om vi kommer til din skole. 

Bilde av Karoline Lysaker og Cinta Lilis Jacobsen.

Drar på NHH-turné

Åtte engasjerte studenter skal i vinter besøke videregående skoler rundt om i landet. – Jeg ønsker å formidle at NHH er mer enn bare studier. Vi har også et fantastisk studentmiljø! sier Hermine Øye-Forbregd.

studiejakten - vestland

15. november 2022 ble studieorientering arrangert digitalt for Vestland. Det digitale innholdet fra dagen er fortsatt tilgjengelig og kan sees her.

 

MøtOssLogo.svg

Kontakt

Telefon
55 95 92 00
E-post
stud@nhh.no

CHAT MED EN NHH STUDENT

Følg oss i sosiale medier