Inne blant verdens 90 beste

NHH-oversiktsfoto
– Vi har lykkes med vår ambisjon om å være fullt ut relevante i temavalgene på kursene, sier rektor Øystein Thøgersen.
NHH

16. oktober 2017 08:14

Inne blant verdens 90 beste

For første gang på syv år er NHH inne på Financial Times’ liste over verdens beste Executive MBA-programmer.

– Vi har jobbet grundig med å utvikle hele vårt etterutdannings-tilbud, blant annet med en ny sjømat-MBA. At vi nå er inne på denne rangeringen tar jeg som en bekreftelse på at vi er på rett vei, sier NHH-rektor Øystein Thøgersen.

Relevante temavalg

NHH kommer på 88. plass på årets liste, totalt er 100 skoler rangert. Executive MBA er en erfaringsbasert mastergrad for ledere med lang arbeidserfaring. NHH deltar med tre MBA-programmer i rangeringen: MBA i Strategisk ledelse, MBA i økonomisk styring og ledelse og MBA i Global Seafood.

– Vi har lykkes med vår ambisjon om å være fullt ut relevante i temavalgene på kursene. Et svært godt eksempel er programmet i strategisk ledelse, der vi har fått veldig gode tilbakemeldinger. For ledere blir beslutningene stadig mer komplekse, det er mer krevende å realisere strategiene og konsekvensene av feil beslutninger blir større nå enn før. I denne konteksten blir etterutdanningen enda viktigere, sier Thøgersen.

Kina på topp

16 kriterier inngår i den endelige rangeringen. Kandidatens lønn- og karriereutvikling betyr mest. Internasjonalt innslag blant studenter og stab, samt kvinneandel teller også med. I tillegg kommer kunnskapsproduksjon i form av faglig kvalitet (doktorgrader) og forskningspublisering.

Det er Kellogg/HKUST Business School i Kina som topper listen.

Rangeringen er en av fem som inngår i Financial Times’ samlerangering European Business School, som kommer i desember.

Her kan du se hele listen

Les mer om videreutdanningstilbudet ved NHH

Nyheter fra NHH