Ta relevant videreutdanning hos NHH Executive i høst

Monica Rydland. Foto: Fotograf Trude Brun Wilhelmsen
Forsker og programleder ved NHH Executive, Monica Rydland. Foto: Fotograf Trude Brun Wilhelmsen
Av Ove Sjøstrøm (tekst)

18. juni 2024 14:51

Ta relevant videreutdanning hos NHH Executive i høst

Ønsker du faglig påfyll og holde deg oppdatert på det nyeste innen ledelse, omstilling, innovasjon og bærekraft?

Du kan velge mellom mange spennende faglige moduler hos NHH Executive. Med oppstart til høsten, kan du ta videreutdanning som er skreddersydd for å styrke egen kompetanse når hurtige endringer i omgivelsene må møtes med ny kunnskap, nye strategier og nye forretningsmodeller.

Praktisk kunnskap

– Våre programmer gir deltakerne oppdatert kunnskap og praktiske verktøy for å håndtere dagens og fremtidens utfordringer sier Monica Rydland, forsker og programdirektør ved NHH Executive.

LES MER: NHH Executive - videreutdanning

– Gjennom en kombinasjon av den nyeste innsikten fra forskning og deltakernes egne erfaringer, får man direkte anvendbar kunnskap for sitt lederskap og sin virksomhet.

Blant programmene som tilbys er Ledelsesprogrammet, som gir innsikt og ferdigheter for utvikling av eget lederskap, og Design Thinking, hvor man lærer å utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller.

For de som ønsker å fokusere på bærekraft, er programmet Bærekraftig business midt i blinken. Her lærer man hvordan man kan gjøre bærekraft til lønnsomme forretningsmuligheter og strategiske konkurransefortrinn.

Ta det neste steget i høst

NHH Executive tilbyr også kurs innen Innovasjonsledelse, hvor man lærer å bruke teoretiske modeller som verktøy i strategisk og praktisk omstillings- og innovasjonsarbeid.

Styreprogrammet er populært og består av to varianter: «Styret som strategisk drivkraft» for erfarne styremedlemmer, og «Styrets rolle og ansvar» for de som ønsker basiskunnskaper om styrearbeid.

– Vi opplever stor interesse for våre programmer, og mange virksomheter ser verdien av at flere  ansatte kan følge et videreutdanningsløp sammen, sier Steinar Pihl, Head of Sales ho  NHH Executive.

– Ta gjerne kontakt med meg dersom flere fra samme virksomhet ønsker å delta, så finner vi sammen gode løsninger tilpasset de behov du og din virksomhet har.

– Søk nå!

Med NHH Executive får du tett personlig oppfølging fra høyt kvalifiserte programledere og oppdatert kunnskap om hvordan teknologi og krav til bærekraft påvirker virksomheters utvikling av strategi og styring.

– Søk nå om du ønsker faglig påfyll og et verdifullt nettverk av erfarne medstudenter fra ulike bransjer.

Se hele NHH Executives studietilbud