Bærekraftig og sirkulær business

Kurset handler om hvordan bedrifter kan gjøre bærekraft til en kilde til innovasjon og vekst.

I dag forventes det at bedrifter blir en del av løsningen på de store bærekraftsproblemene vi står overfor. Det skjer en rivende utvikling i dette fagfeltet, særlig knyttet til hvordan kunnskap om sirkulær økonomi og ny teknologi kan brukes til å designe bærekraftige og lønnsomme forretningsmodeller.

Denne innsikten kan bedrifter bruke til å redusere utslipp, nå viktige bærekraftsmål og innovere forretningsmodellene sine på måter som gjør dem attraktive for kunder, ansatte, investorer, regulatoriske myndigheter og andre viktige interessenter.

Kurset vil i stor grad være workshopbasert. Du vil lære deg å forstå hva bærekraftig og sirkulær business er, og strategier for å designe mer sirkulære og bærekraftige forretningsmodeller. Du vil lære å anvende et rammeverk som setter deg i stand til å snu bærekraftsproblemer til lønnsomme forretningsmuligheter og strategiske konkurransefortrinn.

NHH EXECUTIVE ONLINE er et tilbud til deg og din bedrift som ønsker å holde dere oppdatert på deres fagfelt, lære noe nytt og bli inspirert. Hvert kurs går over to dager eller fire uker, og er utformet for å gi deltakerne konkret input som kan benyttes i arbeidshverdagen – skreddersydd til online undervisning.

 

VERDT Å VITE

  • To dagers kurs
  • Undervisning: digitalt på Zoom
  • Diplom for gjennomført kurs

FORELESERE