– Går bedre enn vi tror
Vi kommer ikke til å se like store prisøkninger på mat framover, mener ekspertene som deltok på årets FOOD-konferanse i regi av NHH.
Forskningsbasert kunnskap om gründervirksomhet og nye tjenester og produkter bidrar til å utvikle framtidens løsninger i nærings- og samfunnsliv.
Vi kommer ikke til å se like store prisøkninger på mat framover, mener ekspertene som deltok på årets FOOD-konferanse i regi av NHH.
Kundene ønsker ikke nødvendigvis billigere brød, men mer varierte butikkonsepter, skriver Tor W. Andreassen, Vidya Oruganti og Thomas Føyen.
Fredag 3. mars 2023 falt dommen. Vy tar over Flytoget. Med det mister de reisende til Gardermoen et togtilbud som har gitt svært høy kundetilfredshet og en opplevelse av en innovativ og dermed attraktiv aktør, skriver Tor W. Andreassen.
Med kunstig intelligens utvikler vi løsninger vi ikke helt kjenner og derfor heller ikke kjenner rekkevidden av. Da ser vi heller ikke de etiske dilemmaene som kan oppstå, skriver NHH-professor Bram Timmermans og medforfattere i en DN-kronikk.
Professor, Institutt for strategi og ledelse
Professor, Institutt for samfunnsøkonomi
Professor, Institutt for samfunnsøkonomi
Professor, Institutt for strategi og ledelse
Førsteamanuensis, Institutt for foretaksøkonomi
Institutt for strategi og ledelse
Førsteamanuensis, Institutt for strategi og ledelse
Instituttleder, Institutt for foretaksøkonomi
Professor, Institutt for strategi og ledelse
Professor, Institutt for regnskap, revisjon og rettsvitenskap
Professor, Institutt for strategi og ledelse
Professor, Institutt for strategi og ledelse
Professor, Institutt for strategi og ledelse