Studentsamarbeid

Studentsamarbeid

Vær med å videreutvikle undervisningen og studieprogrammene våre!

Vi har Norges beste studenter innen økonomi og administrasjon. De er hardtarbeidende, entusiastiske med et internasjonalt tankesett, og 75% av dem har sikret seg en relevant jobb før de er uteksaminerte.

Gjennom samarbeid med NHH og studentforeningen NHHS får din bedrift sjansen til å profilere seg direkte til talentene. Se eksempler på hvordan du kan møte studentene under.

foto_næringsliv_studenter_magnus Skrede.jpg

BEA

Bergen Entrepreneurship Academy (BEA) er et joint venture for utdanning innen innovasjon og entreprenørskap fra de tre norske akademiske institusjonene HVL, NHH og UiB. BEA sin visjon er å legge til rette for tverrfaglige studententreprenørskap aktiviteter på tvers av de tre institusjonene, og å fremme samarbeid med bransjeklynger, innovasjonsnettverk og alumner.

Gjesteforelesninger 

Gi studentene direkte, erfaringsbasert innsikt fra næringslivet. Bare i 2018 hadde vi ca. 200 gjesteforelesere. 

Bedriftspresentasjoner 

Ønsker du å vise frem mulighetene i din bedrift? Gjennom Næringslivsutvalget på NHH har bedrifter mulighet til å komme i direkte kontakt med noen av Norges fremste studenter.  

Andre sponsormuligheter

Norges Handelshøyskoles studentforening er en inkluderende forening med stor spennvidde og et rikt tilbud. Alt engasjementet er basert på frivillig innsats og med over 120 undergrupper og 1800 aktive medlemmer er de en av landets mest aktive og pulserende studentforeninger. 

Gjennom semestrene arrangerer NHHS en rekke små og store arrangementer. Ta kontakt med studentforeningen direkte for å høre hvilke sponsormuligheter de tilbyr.  

Case-studier 

La studentene bryne seg på reelle business-case. 

NHH International Case Competition

Masteroppgaver 

Ønsker du å komme i kontakt med masterstudenter for å skrive oppgave tilknyttet din bedrift? Send en epost til student@nhh.no med oppgavens tema, søknadsfrist og kontaktperson, så videreformidler vi muligheten til studentene. 

NHH-studentenes masteroppgave fanget medias oppmerksomhet

Internships 

Bli kjent med stundentene gjennom internships. Vi er alltid på jakt etter nye internship-partnere. Kontakt ICC, vårt internasjonale karrieresenter for å få vite mer. 

ICC 

Cems corporate partner 

Bli CEMS Corporate Partner og få eksklusiv tilgang til noen av de beste studentene fra 31 av verdens ledende handelshøyskoler. 

Kontakt CEMS corporate relations

Kursutvikling 

Våre forskere samarbeider med bedrifter om utvikling av kurs innen entreprenørskap, innovasjon, digitalisering og mye mer.