Søke om veileder

Søke om veileder

Dere må søke om veileder innen 15. oktober for veiledning på våren, og innen 15. mars for veiledning på høsten.

Søknaden må inneholde så konkrete opplysninger som mulig. Hvis dere ikke har bestemt dere for et helt konkret tema bør dere føre opp alternative interesseområder. Har dere vært i kontakt med eller ønsker en bestemt veileder, må dere føre dette i skjemaet, så vil dette vurderes.

Dokumentet "Supervision guidelines" er retningslinjer for veilederforholdet. De bør gjennomgås både av dere og veilederen deres så snart dere får svar på søknaden.

Tildelt veileder vil bli publisert på studentweb innen utgangen av desember for våren / utgangen av mai for høsten. Dato for offentliggjøring kan variere.

Før dere sender inn søknaden må dere lese og forstå retningslinjene for masteroppgaven, samt ha lest og forstått retningslinjene for veiledning (pdf).

 

Søke om veileder

Student 1:

Velg hvis relevant for deg:

Student 2:

Velg hvis relevant for deg:
Lest og forstått*:

Navnet på din veileder blir tilgjengelig på Studentweb innen utgangen av desember for våren, og utgangen av mai for høsten. Datoen kan variere. / Namnet på din rettleier vil bli tilgjengeleg på Studentweb innan utgangen av desember for våren og utgangen av mai for hausten. Datoen kan variere.