Personvernerklæring for påmelding til NHH-arrangement

Personvernerklæring for påmelding til NHH-arrangement

Norges Handelshøyskole (NHH) er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger i forbindelse med registrering og gjennomføring av arrangement.

NHH er opptatt av å beskytte dine personopplysninger og retten til personvern. 

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer personopplysninger vi samler inn om deg i forbindelse med arrangement, formålene som vi bruker personopplysningene til, under hvilke omstendigheter vi kan dele informasjon med andre og hvilke tiltak vi iverksetter for å beskytte dine personopplysninger for å ivareta ditt personvern.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Når du fyller inn dine personopplysninger i påmeldingsskjemaet, samler vi inn disse opplysningene med formål å registrere din deltagelse på arrangementet. Vi samler ikke inn flere personopplysninger enn nødvendig for å gjennomføre formålet.

Det er frivilling å oppgi informasjon om deg selv. Mangelfull utfylling av påmeldingsskjemaet vil imidlertid medføre at vi ikke kan fullføre registreringen til arrangementet.

Vi samler inn følgende personopplysninger for konferansepåmeldingsformål:

  • Navn
  • Stillingstittel
  • Adresse
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Personens eller arbeidsgivers/virksomhets betalingsinformasjon

I tillegg behandler vi opplysninger om deltagerens virksomhet/bedrift/institusjonstilhørighet, men dette defineres ikke som personopplysninger.

Behandling og deling av personopplysninger

Ved å fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet samtykker du til at NHH kan behandle dine personopplysninger, som beskrevet i denne personvernerklæringen. NHH vil bruke personopplysningene til å gjennomføre registreringen, kommunisere med deg, og be om din tilbakemelding om arrangementet.

I forbindelse med registreringen kan dine opplysninger bli behandlet i NHHs systemer og delt med tredjeparter som utfører registrering, innkvartering, underholdning eller andre tjenester i forbindelse med arrangementet.

NHH vil ikke selge eller dele dine personopplysninger til andre tredjeparter uten ditt samtykke. NHH vil bare bruke dine personopplysninger for å informere deg om fremtidige arrangementer hvis du krysser av på den relevante boksen.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysninger som NHH har om deg, ved å sende en skriftlig henvendelse til postmottak@nhh.no.

Du har rett til å kreve at NHH retter eller sletter personopplysninger om deg som du mener ikke er korrekte eller utdaterte.

Hvis du samtykker til å motta informasjon om fremtidige arrangementer, og ikke lenger ønsker å motta slik informasjon kan du bruke avmeldingsfunksjonen.

Det gjøres oppmerksom på at det kan være fotograf til stede på arrangementer for å ta bilder og film. Bildene vil kun bli brukt for NHHs formål til promotering av arrangementet og fremtidige arrangement. Hvis noen ikke ønsker å bli avbildet, er det fint om de gjør fotografen oppmerksom på dette.

Informasjonskapsler/cookies

For informasjon om bruka av informasjonskapsler og behandling av personopplysninger på nettsidene våre, gå til personvernerklæringen for nhh.no

Har du flere spørsmål om personvern ved NHH, ta gjerne kontakt med vårt personvernombud på personvernombud@NHH.no

Kontakt

Generelle spørsmål om personvern ved NHH kan rettes til NHHs personvernombud via personvernombud@nhh.no

Les mer om personvern ved NHH