Bronsesvampen til Santos

f santos
Bachelorstudentene ved NHH ga undervisningspris til finansforsker Francisco Santos. – Det er svært givende å få anerkjennelse for det arbeidet jeg har lagt ned i undervisningen, sier Francisco.
Av Sigrid Folkestad

31. mai 2023 17:45

Bronsesvampen til Santos

Førsteamanuensis Francisco Santos har mottatt Bronsesvampen, bachelorstudentenes pris for ekstraordinær undervisningsinnsats.

– Jeg følger meg beæret over å få denne prisen. Det er svært givende å få anerkjennelse for det arbeidet jeg har lagt ned i undervisningen, sier Francisco Santos.

Skape engasjement

Studentene Sivert Sundre Abrahamsen (til venstre) og Anders Fosse Hereide fra Utdanningsutvalget sammen med finansforsker Francisco Santos. Prisen ble overrakt på NHHs 17. maifrokost. Foto NHHS
Studentrepresentantene Sivert Sundre Abrahamsen (til venstre) og Anders Fosse Hereide (til høyre) fra Utdanningsutvalget sammen med finansforsker Francisco Santos. Prisen ble overrakt på NHHs 17. maifrokost. Foto NHHS

Tidligere i mai mottok førsteamanuensis Santos ved Institutt for finans «Bronsesvampen», som er bachelorstudentenes undervisningspris ved NHH. Følgende kriterier legges til grunn: 

  • Generelt gode pedagogiske evner.
  • Evne til å skape engasjement og interesse for faget.
  • Innovasjon og nyskaping i undervisningen.
  • Evne til å knytte faget opp mot næringslivet og det virkelige liv.

Santos sitt kurs Business Cases lærer studentene grunnleggende business, markedsføring, drift, organisasjonsadferd og generell ledelse. Kurset bruker case i undervisningen, noe som utfordrer studentene gjennom aktiv læring.

Et høydepunkt i semesteret

– Jeg må si at undervisningen i FIN14 var ett av høydepunktene i semesteret, selv uten prisen! Det er veldig gøy å undervise når du har så engasjerte studenter, som deltar aktivt og diskuterer problemer og løsninger.

Santos skryter av studentene:

– Gi dem reelle problemstillinger fra det virkelige livet, og de legger ned en ekstra innsats. Egentlig fikk jeg bare prisen på grunn av de fantastiske studentene jeg hadde i kurset, sier Santos.