NHH besøker økonomi-interesserte elever

 Bilde av elever ved Oslo Handelsgymnasium som snakker med Mah Noor Munir og Eirik Aarthun.
NHHS SKOLETURNÉ: – Det å kunne reise på skolebesøk og snakke med elever fysisk var helt fantastisk. Jeg husker selv hvor usikker jeg var på studievalget mitt da jeg var i deres posisjon, sier student Mah Noor Munir. På bildet snakker hun og medstudent Eirik Aarthun med elever fra Oslo Handelsgymnasium. Foto: Siv Dolmen
NHH Av Ingrid Aarseth Johannessen

10. februar 2022 13:00

NHH besøker økonomi-interesserte elever

I vinter har rektor Øystein Thøgersen og fem studenter besøkt flere videregående skoler. – Stor stas at også rektor kom!

Det å kunne reise på skolebesøk og snakke med elever fysisk var helt fantastisk. Jeg husker selv hvor usikker jeg var på studievalget mitt da jeg var i deres posisjon. Forhåpentligvis har mine erfaringer og opplevelser gjort at de er sikrere på valget sitt – og at de velger NHH, sier førsteårsstudent Mah Noor Munir (21).

Per nå har Norges Handelshøyskole besøkt 14 videregående skoler og hatt 30 digitale skolebesøk. NHH har blant annet besøkt skoler i Bergen, Oslo, Kristiansand, Arendal, Stavanger, Sandnes, Ålesund og Trondheim. 

LES OGSÅ:

Nathaniel Joshua Karunairasah og Silje Farstad Moe.

Skal rekruttere årets studenter

– Jeg ønsker å formidle at på NHH er det plass til alle typer mennesker. Folk har interesse for alt fra a til å, sier studentambassadør Nathaniel Joshua Karunairasah.

– veldig inspirerende 

En av skolene som NHH har besøkt er Oslo Handelsgymnasium. Assisterende rektor Tone Fairway forteller at de har mange elever som er interesserte i økonomiske studier og som ønsker å studere ved NHH.

– Vi syntes det var veldig flott å få besøk fra NHH. Det var stor stas at også rektor kom! Elevene har gitt meg tilbakemelding på at det var veldig inspirerende å høre foredragene deres og snakke med dem. 

I tillegg til Oslo Handelsgymnasium, har NHH-rektor Øystein Thøgersen besøkt Nydalen videregående skole og Nadderud videregående skole. Thøgersen har på de ulike skolene holdt foredraget «hvor går verdensøkonomien i den nye normalen?», mens NHH-studentene har fortalt om siviløkonom-studiet. 

Bilder fra Oslo Handelsgymnasium. All foto: Siv Dolmen

Rektor Camilla K. Mehl ved Oslo Handelsgymnasium, NHH-rektor Øystein Thøgersen, Mah Noor Munir og Eirik Aarthun.
Rektor Camilla K. Mehl ved Oslo Handelsgymnasium, NHH-rektor Øystein Thøgersen, og studentene Mah Noor Munir og Eirik Aarthun.
Bilde av Mah Noor Munir som snakker foran elever.
Mah Noor Munir.
Bilde av Eirik Aarthun som snakker foran elever.
Eirik Aarthun.
Bilde av elev ved Oslo Handelsgymnasium som snakker med NHH-rektor Øystein Thøgersen.
Elev ved Oslo Handelsgymnasium og NHH-rektor Øystein Thøgersen.
Bilde av elever ved Oslo Handelsgymnasium som snakker med NHH-rektor Øystein Thøgersen.
Elever ved Oslo Handelsgymnasium snakker med NHH-rektor Øystein Thøgersen.
Bilde av Mah Noor Munir og Eirik Aarthun.
Mah Noor Munir og Eirik Aarthun.

Chat med nåværende studenter

Ønsker du å bli bedre kjent med NHH? Delta på Åpen dag 14. februar (digitalt). Her får du digital omvisning på campus, faglige smakebiter og kan snakke med studenter.

Nytt fra november i fjor er også at potensielle søkere kan chatte og lese blogginnleggene til NHHs studentambassadører. Studentene er både norske og internasjonale, og svarer på det meste – om det er utvekslingsmuligheter, søknadsprosess eller hvordan det er å bo i Bergen.

Møt oss: Se fremtidige arrangementer

Gå direkte til NHH-chatten

Les også: 

Bilde av NHHs studentambassadører. Foto Ingrid Aarseeth Johannessen

Nå kan du chatte med NHH-studenter

Lurer du på hvordan det egentlig er å være NHH-student? NHH har nå en ny chat- og bloggtjeneste.