EARIE-konferansen åpnet i dag

NHH-rektor Øystein Thøgersen (venstre) og UiB-rektor Margareth Hage sammen med professor Øivind A. Nilsen fra Institutt for samfunnsøkonomi. Nilsen er leder for den internasjonale EARIE-konferansen, som åpnet fredag morgen. Foto: Hallvard Lyssand
NHH-rektor Øystein Thøgersen (venstre) og UiB-rektor Margareth Hagen sammen med professor Øivind A. Nilsen fra Institutt for samfunnsøkonomi. Nilsen er leder for den internasjonale EARIE-konferansen, som åpnet fredag morgen. Foto: Hallvard Lyssand

27. august 2021 15:08

EARIE-konferansen åpnet i dag

Den internasjonale EARIE-konferansen ble åpnet i dag. I løpet av fredag og lørdag vil 400 påmeldte få servert hele 360 presentasjoner.

– EARIE-konferansen er blant de viktigste møteplassene for forskere, praktikere og politikere til å presentere det siste innen forskning og diskutere næringsøkonomi og policy, og med pandemien som bakteppe er disse emnene viktigere enn noensinne, sier professor Øivind A. Nilsen. Han er leder for konferansen.

The European Association for Research in Industrial Economics (EARIE)

Programme

European Association for Research in Industrial Economics (EARIE) har som formål er å være et faglig fellesskap for akademikere og praktikere innenfor industriell økonomi. Årets utgave av konferansen organiseres fra Bergen og arrangeres digitalt fra 27. til 28. august.

Under konferansen vil det være over 360 presentasjoner og diskusjoner av utvalgte forskningsartikler, og utdeling av Young Economists' Essay Awards (YEEAs) til unge forskere som leverer forskningsartikler av høy kvalitet. Professor Øivind A. Nilsen ved Institutt for samfunnsøkonomi er leder for konferansen.

NHH-rektor Øystein Thøgersen (venstre) og UiB-rektor Margareth Hagen deltok på åpningen av den internasjonale EARIE-konferansen i dag. Professor Øivind A. Nilsen fra Institutt for samfunnsøkonomi er leder for konferansen, i et samarbeid mellom NHH og UiB. Den digitale konferansen fortsetter lørdag.
NHH-rektor Øystein Thøgersen (venstre) og UiB-rektor Margareth Hagen deltok på åpningen av den internasjonale EARIE-konferansen i dag. Professor Øivind A. Nilsen fra Institutt for samfunnsøkonomi er leder for konferansen, i et samarbeid mellom NHH og UiB. Den digitale konferansen fortsetter lørdag. Foto: Hallvard Lyssand

– Næringsøkonomi er og har alltid vært viktig område for NHH. I tillegg til vår egen forskning og undervisning, blant annet gjennom Centre for Business Economics, samarbeider vi tett med Universitetet i Bergen i form av BECCLE Center, og Konkurransetilsynet, sier Nilsen.