Kobler influencere og merkevarer

NHH Av Sigrid Folkestad

12. februar 2018 15:28

Kobler influencere og merkevarer

NHH-er Marie Mostad står bak gründerselskapet Inzpire.me, som kobler «influencere» og merkevarer. På NHHs Jentekveld i Oslo forteller hun om både utdannelse, jobberfaring i USA og Inzpire.me.

Jentekveld NHH 2017
Jentekvelden i Oslo i 2017. Ikke gå glipp av årets kveld i Oslo, der både tidligere NHH-studenter og forskere kan fortelle "alt" om hvordan det er å studere på NHH og hva du kan bruke utdannelse til.

Norges Handelshøyskole ønsker enda flere dyktige jenter. På NHHs Jentekveld i Oslo får du mulighet til å bli bedre kjent med skolen, studentene og ansatte - og kanskje noen av dine framtidige medstudenter. Se hele programmet her. Her ligger også påmeldingsskjema. 

Tid & sted: 

Onsdag 28. februar fra 18:00 til 20:00, Drammensveien 44, Oslo

På denne uformelle kvelden i Oslo vil du få høre hva det innebærer å studere økonomi og hvilke m

uligheter NHH-utdannelsen fra NHH gir deg. Her kan du også stille spørsmål til tidligere studenter og forskere ved NHH.

OPptak ved NHH

Kravene for å komme inn på NHH er stabilt høye, viste tall fra Samordna opptak i 2017. Poenggrensen var i fjor 52,8 for førstegangsvitnemål og 56,2 for ordinær kvote. Her kan du lese mer.

 

OM STUDIENE VED NHH

Ved NHH kan du ta utdanning på alle nivå, fra bachelor og master til doktorgrad (PhD) og etter- og videreutdanning. Les mer om studiene her.

Marie Mostad fra Inzpire.me er altså én av dem som deltar på Jentekveld, med foredraget Fra festivalsjef til start-up i USA og gründer i Norge: Hvordan NHH forberedte meg på gründerlivet. 

Se presseomtaler av henne:

Marie Mostad til finalen i Tokyo

Slik skaffet hun drømmeinvestorene

Marie (29) tok "utdannelse" i amerikansk startup 

Jentekveld i Oslo i fjor
Interessen for NHHs Jentekveld var svært god i fjor. Onsdag 28. februar er det klart for årets møte i Oslo. Alle som vurderer å søke NHH, kan melde seg på.

 

Starten på noe stort

Nær 99 prosent av studentene får relevant jobb når de er ferdig utdannet. Kanskje ikke så rart at NHH ligger i søkertoppen i Norge?