– Har hatt lyst til å ta AFA-studiet lenge

AFA-student Janne  Kvernland
– Samlingene har vært veldig bra. Det er gode forelesere og mange interessante diskusjoner, sier porteføljeforvalter og AFA-student, Janne Kvernland.

24. februar 2023 09:48

– Har hatt lyst til å ta AFA-studiet lenge

– Studiet har vært høyst relevant for meg i min jobb, sier porteføljeforvalter og AFA-student Janne Kvernland.

Janne Kvernland er porteføljeforvalter i Alfred Berg og er i ferd med å avslutte AFA-studiet denne våren. Tidligere har hun jobbet i mange år som aksjeanalytiker, både i Handelsbanken Capital Markets, SpareBank 1 Markets og sist i Nordea Markets.

–  Jeg her kjent til studiet lenge, sier Kvernland. Jeg kjenner mange som har tatt det tidligere og snakket varmt om det, og har vært motivert for dette i flere år.

bra med studiesamlinger

Janne er godt fornøyd med AFA-studiet, som er en av de mange samarbeidsstudiene i regi av NHH og Forening for finansfag Norge (FFN). Studiet foregår primært tredagers samlinger, som oftest torsdag til lørdag.

 – Samlingene har vært veldig bra. Det er gode forelesere og mange interessante diskusjoner i klassen. Man møter mange mennesker med ulik bakgrunn i klassen, både personer med tung finansbakgrunn og andre som ønsker seg en slik fordypning, men har andre erfaringer fra tidligere. Dette skaper ekstra dynamikk i diskusjonene, sier Kvernland.

Høyest relevant studium

– Studiet har vært høyst relevant for meg i min jobb som porteføljeforvalter, og det har vært veldig nyttig å kombinere studier med jobb, for man ser relevansen direkte i sitt daglige arbeid.

Les mer om NHH Executives Autorisert Finansanalytiker-studium