Personvernerklæring og brukervilkår for NHH Alumni

Personvernerklæring og brukervilkår for NHH Alumni

Åpne fanene under for å lese NHH Alumnis personvernerklæring og brukervilkår.

 • Personvernerklæring

  Personvernerklæring

  Informasjon som er lagret i NHH Alumni medlemsdatabase brukes til kontakt med medlemmer i NHH Alumni. Tilbudet til NHH Alumni omfatter nyhetsbrev, forskningsmagasin, invitasjoner til konferanser og arrangement og kampanjer for å støtte NHH gjennom mentorprogram og fundraising.

  Data blir lagret i Microsoft Dynamics 365 CRM-system. Man må oppgi navn og e-post for å kunne bli medlem. Det er i tillegg ønskelig at man oppgir annen informasjon som adresse, studentnummer og fødselsdato.

  NHH, representert ved rektor, er ansvarlig for informasjon i NHH Alumnis database. Informasjon er lagret etter retningslinjer fra Personal Data Act §8a og reguleringer i artikkel 6b under GDPR. Daglig bruk og vedlikehold er delegert til NHH Alumni og kan bli kontaktet gjennom alumni@nhh.no.

  NHH Alumni sin database inneholder navn, studentnummer, fødselsdato, adresse og kontaktinformasjon i tillegg til utdanningsprogram, kull, arbeidsgiver, verv i NHH og interessefelt. Deler av datagrunnlaget blir hentet fra Felles studentsystem, FS,  når en student inviteres til å bli medlem. Data som hentes fra FS inneholder navn, studentnummer, fødslesdato, adresse, kontaktinformasjon, utdanningsprogram og kull. Data utover dette legges inn av hvert enkelt medlem gjennom «Min side». Dersom en invitert alumn avslaår eller ikke gir aktivt samtykke til medlemskap blir ingen informasjon lagret i NHH Alumnis medlemsregister.

  Et hvert medlem kan når som helst avslutte sitt medlemskap i NHH Alumni. Dette kan gjøres enten gjennom «Min side» eller ved å sende forespørsel direkte til postmottak@nhh.no.  Informasjonen blir lagret inntil medlemmet ber om at informasjon skal slettes. Informasjon i medlemsregisteret vil ikke selges eller på noen annen måte bli formidlet til en tredjepart. Inforamsjon skal utelukkende brukes av NHH med innhold som er utviklet av NHH.

  Informasjonen er beskyttet av offentlighetsloven. Hvert medlem har kun tilgang til personlig informasjon om sitt eget medlemsskap. Tilgang er beskyttet med pålogging og bruk av passord.

  For generelle regler om personvern se: https://www.sikresiden.no/forebyggende/mittpersonvern

  Et hvert medlem kan kontakte NHH gjennom postmottak@nhh.no for rettigheter som er regulert i personvernerklæringen.

  NHH, Norges Handelshøyskole
  personvernombud@nhh.no

 • Brukervilkår

  Brukervilkår

  Medlemskap i NHH Alumni inkluderer følgende element:

  • Nyhetsbrev norsk/engelsk
  • Alumnisamlinger i Oslo, Bergen, London og andre utvalgte byer
  • Kulljubileer*
  • MBA reunion*
  • Facebook og LinkedIN grupper
  • Invitasjon til å tegne andeler i NHH Alumni Fond
  • Etter- og videreutdanning fra NHH Executive

  *NHH Alumni kan legge til rett for kulljubileer og MBA reunion. Vi kan kontakte foredragsholdere, gi tilgang til lokaler og delta i planlegging av arrangementet.

  Medlemmer kan også abonnere på andre nyhetsbrev og annen informasjon fra NHH, som nyhetabrev fra forskningssentre og tilbud om etter- og videreutdanning fra NHH Executive. Alle abonnement og tillatelser forutsetter aktivt samtykke fra hver enkelt.

  Personinformasjon lagres og behandles som foreskrevet i NHHs personvernerklæring og relevante lover og regler.