Webinar: Brann i verdens kornkammer

Video

Energipriser i vill galopp, hvordan påvirker det verdens matvarepriser og matsikkerhet? Russlands angrep er en tragedie for millioner av mennesker i Ukraina. Krigen har rystet verden på mange måter - også økonomisk. Råvarepriser og energipriser har gått til himmels, og begrepet stagflasjon har brått dukket opp igjen.

Webinar: Atomtrussel? Senvirkning av radioaktivt nedfall

Video

Russlands angrep på Ukraina kan føre til spredning av radioaktivt nedfall enten ved at atomkraftverk blir ødelagt eller ved sprengning av mindre kjernefysiske stridshoder. Hvilke konsekvenser kan dette få utenfor krigssonen? Kan Norge bli berørt?

Webinar: Hva skjer med verdensøkonomien?

Russlands angrep er en tragedie for millioner av mennesker i Ukraina og krigen har rystet verden på mange måter - også økonomisk. Rektor og professor i samfunnsøkonomi ved NHH Øystein Thøgersen diskuterer i dette webinaret de makroøkonomiske bevegelsene verden nå opplever, og skisserer samtidig mulige scenarioer for fremtiden.

Cosmoparty med Skedsmo storband

Er du lei av korona og klar for å danse? Vil du synge av full hals, sammen med gamle venner? Da er Skedsmo Storbands show på Cosmopolite 21. mai skreddersydd for deg!

Webinar: Hvordan skal oljefondet håndtere klimarisiko?

Det norske Oljefondet er en av verdens største aksjonærer. Hele 70 prosent av fondets svimlende 12 000 milliarder kroner er investert i aksjer. Fondet er dermed eksponert for klimarisiko. Hvordan skal Oljefondet håndtere dette?

Alumnikonferansen 2021: – Endelig samlet igjen

– Alumni er et av sjekkpunktene for at vi klarer å bygge en ledende internasjonal handelshøyskole, sa NHH-rektor Øystein Thøgersen i sitt åpningsinnlegg på årets alumnikonferanse.

Presentasjoner fra Alumnikonferansen 2021

Her finner du presentasjoner fra Alumnikonferansen 2021 i pdf-format.

Therese Jebsen kåret til årets NHH-alumn

NHH

– Jeg er utrolig takknemlig, stolt og rørt på vegne av meg selv og Raftostiftelsen. Jebsen er leder for stiftelsens næringsliv - og menneskerettighetsprogram.

Webinar: Digital merkevareygging

Video

Digitale flater gir utvidede rammer for moderne merkevarebygging. I tillegg kommer utfordringer knyttet til bærekraft: hvordan kan vi integrere bærekraft i merkevaren?

Webinar: Gamestop, Short Squeezes, and Retail Investors

Video

How can a short squeeze be implemented and what are the main ingredients needed to implement a short squeeze? With assistant professor Roberto Ricco, NHH, and CIO Robert Næss, Nordea Investment Management

Webinar: Systemsjokk som innovasjonsdriver - var covid-19 akkurat det vi trengte?

Video

Kriser tvinger frem omstilling, og covid var intet unntak. Se opptak av NHH Alumnis webinar om innovasjon, korona, og kunsten å se muligheter i krise og kaos – belyst fra et akademisk og praktisk perspektiv, krydret med eksempler fra virkeligheten.

Webinar: Korrupsjon og hvitvasking

Video

Webinaret ser på ulike risikomoment knyttet til korrupsjon og hvitvasking. Hvilket ambisjonsnivå skal en bedrift legge seg på – og hvordan reagerer man når mistanke eller faktiske regelbrudd foreligger.

Webinar: Latterlig viktig - Et skråblikk på bærekraft

Video

Med professor Gunnar S. Eskeland, NHH, og rådgiver og forfatter Jon Morten Melhus. Global oppvarming øker, og Gunnar og Jon Morten ser på løsninger gjennom en sosial og humoristisk linse. Se opptak fra webinaret her.

Adjø 2020. Velkommen 2021!

2020 har gitt oss medisinske nedturer og økonomiske oppturer – som er bedre enn vi fryktet, skriver Tor Wallin Andreassen i BT.

Rolf Assev er Årets alumn 2020: – Veldig hyggelig etter et tøft og annerledes år

Superlativene lot ikke vente på seg, og det var mange som ville at nettopp Rolf Assev skulle bli årets alumn. Selv har årets prisvinner lagt bak seg en tung tid.

Webinar: HVORDAN BIDRAR KRISER TIL UTVIKLING AV BEDRIFTSKULTUR?

Video

Hvordan kan Koronakrisen bidra til læring og kulturutvikling i virksomheter? NHH Alumni inviterte til webinar med programdirektør Tore Hillestad fra NHH Executive.