Webinar: Korrupsjon og hvitvasking

Video

Webinaret ser på ulike risikomoment knyttet til korrupsjon og hvitvasking. Hvilke ambinasjonsnivå skal en bedrift legge seg på – og hvordan reagerer man når mistanke eller faktiske regelbrudd foreligger.

Webinar: Latterlig viktig - Et skråblikk på bærekraft

Video

Med professor Gunnar S. Eskeland, NHH, og rådgiver og forfatter Jon Morten Melhus. Global oppvarming øker, og Gunnar og Jon Morten ser på løsninger gjennom en sosial og humoristisk linse. Se opptak fra webinaret her.

Adjø 2020. Velkommen 2021!

2020 har gitt oss medisinske nedturer og økonomiske oppturer – som er bedre enn vi fryktet, skriver Tor Wallin Andreassen i BT.

Hvor fleksibel er du?

En ny studie ved NHH undersøker hvordan ledere kan skape kultur for fleksible medarbeidere. Nå trenger de din hjelp til å finne svarene. Det tar bare fire minutter.

Rolf Assev er Årets alumn 2020: – Veldig hyggelig etter et tøft og annerledes år

Superlativene lot ikke vente på seg, og det var mange som ville at nettopp Rolf Assev skulle bli årets alumn. Selv har årets prisvinner lagt bak seg en tung tid.

NHH ikke med på FT-delrangering

Norges Handelshøyskole er én av flere prestisjefylte utdanningsinstitusjoner som ikke er med i delrangering fra Financial Times. Årsaken er lav svarprosent på undersøkelsen som går ut til alumner som var studenter for tre år siden. Skal jobbe målrettet med å øke svarprosenten, sier rektor.

Webinar: HVORDAN BIDRAR KRISER TIL UTVIKLING AV BEDRIFTSKULTUR?

Video

Hvordan kan Koronakrisen bidra til læring og kulturutvikling i virksomheter? NHH Alumni inviterte til webinar med programdirektør Tore Hillestad fra NHH Executive.