Cosmoparty med Skedsmo storband

Skedsmo storband. Privat foto
Skedsmo storband består hovedsakelig av NHH-alumni. 21. mai inviterer de til show på Cosmopolite i Oslo. Foto: Skedsmo Storband
Av Red.

8. april 2022 12:30

Cosmoparty med Skedsmo storband

Er du lei av korona og klar for å danse? Vil du synge av full hals, sammen med gamle venner? Da er Skedsmo Storbands show på Cosmopolite 21. mai skreddersydd for deg!

«Vi har videreført musikkånden fra NHH og stemningen fra Klubben. Det er herlig at så mange ville bli med videre», sier Sjur Gaaseide (83-kullet), musikalsk leder av Skedsmo Storband.

Skedsmo storband består hovedsakelig av folk fra Big Business Band, Optimum og Direksjonsmusikken.

Bandet spenner fra Arne Bakken (71-kullet) til Linn Helland (97-kullet), og vi har rendyrket revy-trøkket fra Aulaen i Helleveien 30.

På Cosmo-showet vil du garantert treffe gamle kjente. Det kommer folk fra alle tenkelige NHH-kull, og du vil få en helkveld med låter og artister fra alle aktuelle tiår:

  • Aretha Franklin, ABBA og Chicago.
  • Michael Jackson, Gloria Estefan og Stevie Wonder.
  • Earth Wind and Fire, Whitney Houston, Bruno Mars, Justin Timberlake m.fl.

Under hele showet banker hjertet fra Aulaen på NHH.
Opplevelsen av at alt er mulig … Vi bare gjør det!

Da Linn arvet en skinnbukse med hull, og en sølvhanske av Kathrine Aspaas (hun ville være Michael Jackson), lurte vi på om vi kanskje hadde gått for langt.

«Vi er proppfulle av spilleglede nå som vi har holdt oss inne i to år. Vi gleder oss vilt til å lage show for dere!», sier Kathrine Aspaas (86-kullet), som ellers er gründer og forfatter.

Så … finn frem danseskoene, pakk ut glitteret og gjør deg klar for vårens beste fest.

Vi sees på Cosmopolite på Torshov 21. mai!

Les mer hos Cosmopolite

Facebook-event for arrangementet