NHH på prestisjetung rangering

NHH oversikfoto
I arbeidet med den nye strategien blir det viktig å se hvilke grep vi kan gjøre for å klatre på listen, sier rektor Øystein Thøgersen.
NHH

11. september 2017 08:38

NHH på prestisjetung rangering

NHH kommer på 65. plass på Financial Times’ rangering av verdens beste masterutdanninger i økonomi og administrasjon.

– NHH har en utdanning som står seg veldig godt internasjonalt. Konkurransen om å komme på listen er beinhard og det er stadig flere skoler som får plass på listen, sier rektor Øystein Thøgersen.

65. plassen i år er identisk med fjorårets plassering. Da var 90 skoler rangert, i år er tallet 95. NHH er beste norske institusjon. CEMS-programmet, som NHH tilbyr sammen med 28 ledende handelshøyskoler, kommer på 9. plass.

Tross den tøffe konkurransen er Thøgersen klar på at det nye rektoratet vil ha NHH enda høyere på listen.

– Vi har som ambisjon å hevde oss mot våre aller fremste europeiske konkurrenter. I arbeidet med den nye strategien blir det viktig å se hvilke grep vi kan gjøre for å klatre på listen, sier Thøgersen.

Kåringen vektlegger hovedsakelig kandidatenes lønn og karriere, men også utdanningens internasjonale orientering og mangfold.

Det er University of St. Gallen i Sveits som topper listen. På plassene bak kommer HEC Paris i Frankrike og IE Business School i Spania.

Her kan du se hele rangeringen fra Financial Times

Flere nyheter fra NHH