Blant verdens 50 beste

NHH
Rangeringen viser blant annet at deltakerne er spesielt fornøyd med kvaliteten på foreleserne og at programmene svarer til forventningene.
NHH

15. mai 2017 06:30

(oppdatert: 15. mai 2017 06:41)

Blant verdens 50 beste

NHH og AFF kommer på en 48. plass på den prestisjetunge rangeringen til Financial Times over de beste åpne lederutviklingsprogrammene i verden.

– Rangeringen viser at vi leverer videreutdanning av topp kvalitet. Vi konkurrerer mot toppskoler som Harvard og MIT, og konkurransen blir stadig tøffere. Derfor er dette et svært godt resultat, sier Inger Stensaker, dekan for etter- og videreutdanning ved NHH.

Fornyer programmene

Det er IMD i Sveits som topper rangeringen. På plassene bak kommer Iese Business School i Spania og Harvard Business School i USA. Den andre norske deltakeren, Handelshøyskolen BI, kommer på 72. plass. På fjorårets rangering kom NHH og AFF på 44. plass.

Financial Times-rangeringeNE

Financial Times utfører hvert år fem delrangeringer. Ved slutten av året samles disse i en samlerangering. De fem delrangeringene er:

  • Global MBA (25 prosent)
  • Executive Education Open Programmes (12,5 prosent)
  • Executive Education Custom Programmes (12,5 prosent)
  • Masters in Management (25 prosent)
  • Executive MBA (25 prosent)

I FT-rangeringen deltar NHH og AFF med blant annet AFFs Solstrandprogram, AFF Yngre Ledere, AFF Samspill og ledelse og NHHs Corporate Finance.

– Vi legger ned mye arbeid i å utvikle og fornye innholdet i programmene. Rangeringen viser at deltakerne er spesielt fornøyd med hvordan kursene er lagt opp, så det er åpenbart at dette har gitt resultater. Vi merker at interessen for programmene våre er økende, sier administrerende direktør Trond Søreide i AFF.

Svarer til forventningene

Rangeringen viser også at deltakerne er fornøyd med kvaliteten på foreleserne og at programmene svarer til forventningene.

Financial Times har også rangert de bedriftsinterne programmene. Her kommer NHH på 79. plass. Iese Business School topper denne listen.

Les mer om rangeringen hos Financial Times.

Flere nyheter fra NHH