Jon Iden tildelt bronsesvampen 2016

NHH

23. mai 2016 12:21

(oppdatert: 23. mai 2016 12:41)

Jon Iden tildelt bronsesvampen 2016

Bronsesvampen går til professor Jon Iden for kurset Prosjektledelse (SOL11), for sin dedikasjon til studentene og for et undervisningsopplegg som han har levert over forventning.

Jon Iden er professor ved Institutt for strategi og ledelse

 

Prisen ble overakt på 17. maifrokosten som NHHS arrangerte på nasjonaldagen. 

Juryens begrunnelse

Mottageren av dette semesterets Bronsesvamp har klart noe ytterst få før har klart, nemlig å motta prisen for et valgfag. Det er virkelig en prestasjon å få såpass mange nominasjoner, da kurset har en betydelig mindre studentmasse som kan nominere. Det er ikke bare kvantiteten som skiller han fra konkurrentene, men også kvaliteten.

- Jon har et brennende engasjement for faget prosjektledelse. Han klarer å anvende teori på en måte som gjør at faget ikke bare blir lærerikt, men også gøy. Gjennom praktiske eksamener gjør han at elevene får inn kunnskap på en mer effektiv måte. Iden gir elevene sine mersmak på prosjektledelsefaget, noe som er svært relevant for senere jobbmuligheter, sier en student som tar kurset.

Jon Iden som er professor ved SOL, beskrives som svært pedagogisk og engasjerende. Han har utviklet et av høyskolens aller mest populære valgfag gjennom spennende undervisningsmetoder, herunder case, fremragende gjesteforelesninger og en innovativ eksamensform, samt et engasjement som enkelte studenter mener ingen andre forelesere kan måle seg med.

Det er mange som har gjort en god jobb, og i tillegg til bronsesvampen, ønsker vi å gi hederlig omtale til to som også skiller seg ut: Eirik Knudsen for kurset SOL040 og Trine Dahl for kurset ENG11.

Bronsesvampen

Bronsesvampen ble første gang delt ut i 1972 for å gi en påskjønnelse til forelesere som i studentenes øyne har gjort en ekstraordinær god innsats i undervisningen på bachelorstudiet. 

Les om forrige vinner av Bronsesvampen på Paraplyen: Therese Svedrup tildelt Bronsesvampen 2015.

flere nyheter