Rykker opp på rangering

Inngangspartiet på NHH
NHH

23. mai 2016 01:00

(oppdatert: 23. mai 2016 08:10)

Rykker opp på rangering

NHH og AFF klatrer sju plasser og kommer på 44. plass på den prestisjetunge rangeringen til Financial Times over de beste åpne lederutviklingsprogrammene i verden.

– Dette er godt resultat som viser at vi leverer en relevant utdanning med høy faglig kvalitet. Dette er viktigere enn noen gang med tanke på at omstillingsbehovet i næringslivet er stadig økende, sier Inger Stensaker, dekan for etter- og videreutdanning ved NHH.

NHH er rangert som tredje best i Norden på denne rangeringen, og er også inne blant de 25 beste i Europa. I rangeringen deltar NHH og AFF med blant annet AFFs Solstrandprogram, AFF Yngre Ledere og NHHs Corporate Finance.

Stadig tøffere

– Konkurransen blant de beste blir stadig tøffere. Da er det ekstra motiverende å se at våre programmer scorer høyt på nytteverdi for deltakerne, sier administrerende direktør Mai Vik i AFF.

– Rangeringen viser at deltakerne er spesielt fornøyd med kvaliteten på underviserne, hvordan kursene er lagt opp og at programmene svarte til forventningene. Det er en hyggelig tilbakemelding å få. Vi skal fortsette å jobbe for å levere videreutdanning av ypperste kvalitet, sier Stensaker.

Det er IMD fra Sveits som troner øverst på rangeringen. På plassene bak kommer Iese Business School i Spania og Harvard Business School i USA.

Financial Times har også rangert de bedriftsinterne programmene. Her klatrer NHH og AFF fem plasser til 73. plass. 

Les mer på Financial Times nettsider

Kontaktpersoner

Dekan for etter- og videreutdanning, Inger Stensaker, E: inger.stensaker@nhh.no, M: 997 92 127

Administrerende direktør i AFF, Mai Vik. E: mai.vik@aff.no, M: 908 36 947

Flere nyheter