Teknologiske endringer under lupen

NHH

22. juni 2016 11:05

(oppdatert: 22. juni 2016 11:07)

Teknologiske endringer under lupen

Over 200 forskere innen tjenesteinnovasjon kommer til NHH denne uken i forbindelse med konferansen Frontiers in Service. Næringsminister Monica Mæland kommer til åpningen.

– Denne konferansen er regnet som den viktigste møteplassen for forskere innen tjenesteinnovasjon, og vi er svært glad for at NHH ble valgt som arrangør dette året, sier NHH-professor og leder for Center for Service Innovation (CSI), Tor Wallin Andreassen.

Teknologiens påvirkningskraft

Tema for konferansen er «Transformasjon gjennom innovasjon og teknologi».

– I løpet av konferansen vil vi belyse hvordan teknologien vil påvirke nasjoner, industrier og ikke minst enkeltbedrifter. I tillegg til forskere fra hele verden kommer det også ledere fra både privat og offentlig sektor for å dele sine erfaringer, sier Andreassen.

Endringer i helsesektoren

Lørdag er temaet teknologiske endringer i helsesektoren. Her kommer blant annet tidligere Helse Bergen-direktør Stener Kvinnsland. Han er i dag styreleder ved både Oslo Universitetssykehus og i Helse Stavanger.

– Helse er en av de store og viktige sektorene. Vi lever stadig lenger samtidig som det er begrenset med ressurser. Ny teknologi har vært med på å endre denne sektoren betydelig. Dette vil bare fortsette i årene som kommer, sier Andreassen.

flere nyheter