Nå kan du chatte med NHH-studenter

Bilde av NHHs studentambassadører. Foto Ingrid Aarseeth Johannessen
LANSERER NHH-CHAT: – Det jeg ønsker å formidle er hvor fantastisk studentforening er, sier studentambassadør Mah Noor Munir. Øverst fra venstre: Eirik Aarthun, Kristian Stenmark, Aelon Nicolson, Mah Noor Munir, Sabrina Hartenfels, Silje Farstad Moe og Maria Welle Fjellbirkeland. Nathaniel Joshua Karunairasah er ikke med i bildet. Foto: Ingrid Aarseth Johannessen
NHH Av Ingrid Aarseth Johannessen

1. november 2021 15:27

Nå kan du chatte med NHH-studenter

Lurer du på hvordan det egentlig er å være NHH-student? NHH har nå en ny chat- og bloggtjeneste.

For å svare på alle store og små spørsmål som du har om studielivet i Ytre Sandviken, har NHH tatt i bruk plattformen Unibuddy. Der kan du chatte med åtte nåværende studenter eller lese deres blogginnlegg. Du kan også snakke med studentambassadører fra opptakskontoret om opptak.

På bloggen kommer studentene til å skrive om studiene, studentforeningen, hvordan det er å bo i Bergen, internasjonale muligheter og karriereveier som siviløkonom.

GÅ DIREKTE TIL NHH-CHATTEN

Les også: 

To NHH-studenter ser på mobiltelefon. Foto Helge Skodvin

NHH-studenter sikret relevant jobb etter studier

Mer enn 9 av 10 NHH-kandidater har relevant jobb et halvt år etter at de er ferdig med mastergraden. De fleste får jobbtilbud før studieslutt, viser undersøkelse.

ser frAm til å snakke med søkere

Gruppen av studenter kommer fra ulike steder i landet og består av både bachelor- og masterstudenter. Tre av studentambassadørene har internasjonal bakgrunn, der to av disse kommer fra Tyskland og Canada.

En av de internasjonale studentene er Maria Welle Fjellbirkeland (21). Hun begynte på mastergraden ved NHH i august, men selve bachelorgraden tok hun ved University of Southampton i England. Nå ser Fjellbirkeland fram til å snakke med potensielle internasjonale søkere, på engelsk og fransk. 

– Som studentambassadører får vi muligheten til å være med å rekruttere neste års NHH-studenter. Gjennom chatten kan potensielle søkere snakke med oss, og få svar på det de lurer på om NHH og søknadsprosessen. Jeg gleder meg til å kommunisere med mennesker fra hele verden og vise de hvorfor NHH er blant Europas beste skoler, sier Fjellbirkeland.

Blogginnlegg: En optimal dag i livet til en NHH-student

Les også:

Maria Fjogstad

Drevet av sterkt samfunnsengasjement

Maria Fjogstad (24) sitt store engasjement i studentgruppen Green Team har blitt lagt merke til. I tillegg til økonomistudier, går hun på rettsvitenskap og driver språkkafé for flyktninger.

Skal reise rundt i landet

Flere av studentambassadørene skal delta på skolebesøk og digitale skolemesser rundt om i landet.

Studentambassadør og førsteårsstudent Mah Noor Munir (20) husker godt da NHH besøkte hennes skole da hun gikk på Elvebakken videregående skole i Oslo. Munir forteller at hun valgte NHH på grunn av utvekslingsmulighetene og det omfattende samarbeidet med skoler internasjonalt.  

– Det jeg ønsker å formidle er hvor fantastisk studentforeningen er. Det er en perfekt mulighet til å drive med en hobby samtidig som du blir kjent med flere medstudenter. Studentforeningen har virkelig noe for enhver – alt fra fallskjermklubb til kanonball, sangkor og det studentpolitiske utvalget, sier Munir.

Les også: 

Jens Aarre Seip

Tusenvis bruker plattformen til drop-out

NHH-er Jens Aarre Seip ønsker å senke terskelen for å stille spørsmål under forelesninger. Nå har gründerselskapet sikret seg avtaler med 11 norske utdanningsinstitusjoner, deriblant NHH.