NHH lanserer podcast om ledelse

Podcast-illustrasjon. Foto: pxhere.com
NHH lanserer i dag podcasten "Ledertaffel – NHHs podcast om ledelse". Prorektor Therese Sverdrup og stipendiat Marius Jones har tatt med seg gjester i studio, for å diskutere ledelse og organisasjon. Foto: pxhere.com
NHH

14. februar 2020 10:51

(oppdatert: 30. mars 2022 12:56)

NHH lanserer podcast om ledelse

NHH lanserer i dag podcasten "Ledertaffel – NHHs podcast om ledelse". Prorektor Therese Sverdrup og stipendiat Marius Jones har tatt med seg gjester i studio, for å diskutere ledelse og organisasjon.

NHH er nå ute med podcasten Ledertaffel – NHHs podcast om ledelse. Fire episoder er tilgjengelig på soundcloud og i podcast-apper.

Ledertaffel byttet i 2022 navn til Lederskap.

Les intervju med Therese og hennes nye podkastmakker Tellef Raabe 

Praksisrelevant innsikt

I podcasten samtaler prorektor Therese Sverdrup og stipendiat Marius Jones med gjester om tema innen ledelse og organisasjon. Sverdrup er førsteamanuensis ved Institutt for strategi og ledelse og Jones er PhD-kandidat ved samme institutt. 

Podcasten skal formidle praksisrelevante innsikter fra forskning i et lettfordøyelig format.

De fire første episodene tar for seg den lederløse organisasjonen, motivasjon og insentiver, strategi for offentlig sektor og norske kapitalmarkeder og crowdfunding.

Blant gjestene på de første episodene finner vi Victor D. Norman, Iver Bragelien, Christine B. Meyer, Aksel Mjøs, Petter Skulstad og William Brochs Haukedal.

– Vi publiserer episoder fortløpende, så trykk «abonner» på ledertaffel i din podcast-app, så får du våre siste episoder rett til deg. Og kom gjerne med innspill til oss gjennom podcast@nhh.no, sier Marius Jones.