– Ønsker dere alle en trygg og god påske

Øystein Thøgersen, rektor NHH.
Til tross for digitale møter og samarbeid på hver eneste enhet ved NHH, savner vi alle våre kolleger og å være på campus. Vi ser fram til å møte dere alle igjen, og ønsker hver enkelt og deres nærmeste en trygg og god påske, sier NHHs rektor Øystein Thøgersen.
Av Sigrid Folkestad

5. april 2020 15:05

– Ønsker dere alle en trygg og god påske

Påsken er en viktig og tradisjonsrik ferietid i Norge. – I år har koronaviruspandemien forandret alt, sier NHHs rektor Øystein Thøgersen.

Påske gir oss alle en mulighet til å slappe av, være sammen med familie og venner og glede oss over at våren er i emning. I år ser disse dagene helt annerledes ut, sier Øystein Thøgersen:

Rektoratets påskevideo

Søndag 5. april publiserte studentforeningen NHHS den andre videoen i serien «Spørsmål og svar» med rektor Øystein Thøgersen og prorektor Linda Nøstbakken. Studentene sender inn spørsmål i forkant, og Thøgersen og Nøstbakken gjør opptak!

Denne gang, i full påskestemning!

– Når påsken begynner for fullt, har vi vært gjennom nærmere fire uker med nedstengt campus. Koronautbruddet har gitt oss alle nye utfordringer, både på jobb og privat. Vi setter virkelig stor pris på innsatsen den enkelte har bidratt med og det teamarbeidet som har blitt lagt ned for å løse alle utfordringene.

– Til tross for digitale møter og samarbeid på hver eneste enhet ved NHH, savner vi studentene og alle våre kolleger og å være på campus. Vi ser fram til å møte dere alle igjen, og ønsker hver enkelt og deres nærmeste en trygg og god påske.