Mest leste saker

Bettina T. Rognås Ellefsen, London
Det var historien om NHH-er Bettina Therese Rognås Ellefsen, som satset på gründerdrømmen i London, som var mest populær på NHH Bulletin i desember. Nettmagasinet ble lansert i midten av november i 2017. Foto: Andre Ainsworth, London
Av Sigrid Folkestad

28. desember 2017 10:14

Mest leste saker

Les de mest populære artiklene på NHH Bulletin, etter at nettmagasinet ble lansert i november.

Satset på gründerdrømmen i London

Bettina Therese Rognås Ellefsen forlot en trygg jobb i Oslo for å arbeide med digital markedsføring i oppstartbedriften IgniteDigital.io i London.

 

Fortsetter klatringen på Financial Times-rangering

NHH går frem tre plasser og kommer på 35. plass på Financial Times-rangeringen over de beste handelshøyskolene i Europa. Det er den beste plasseringen NHH har hatt på sju år.

 

Vipps mot verden

Vipps er en røverhistorie, et lærebokeksempel på nettverkseffekten, og et bevis på samarbeidsvilje og internasjonal ambisjon.

 

Falske nyheter årets nyord

USA-valget i fjor høst og innsettelsen av Donald Trump som president bidro sterkt til årets nyord i Norge. Her er de ti ordene på årets liste.

 

Fra "pålitelighet" til "sannferdig representasjon"

Hilde Kinserdal disputerer for doktorgraden ved NHH 15. desember 2017 med avhandlingen "From reliability” to “faithful representation”- more than a change of wordings?".

 

NHH-artikkel årets beste

Forskning.no har kåra NHH-artikkelen «Nei, nordmenn er ikke uhøflige» av Sigrid Folkestad til den beste på nettstaden i 2017.

 

Googles suksessresept

Nina Bjørnstad begynte i Google for å forandre verden. Hun deler villig ut tips til ledere som vil være med på revolusjonen.

 

Toppledelse må være tilstede

Når organisasjonen går gjennom store endringer, kan ikke toppledelsen bli et «spøkelse». Den må være synlig for de ansatte. NHH-professor Inger G. Stensaker forteller hvordan.

 

Skal forske på forvandlingen i revisjonsbransjen

NHH-forskere skal i gang med en omfattende studie av forvandlingsprosessen som pågår i revisjonsbransjen. Med 10 mill. kr fra Forskningsrådet skal den digitale revolusjonen under lupen.

 

Pris til Solstrand-programmet

I november fikk AFF Solstrandprogrammet «Juryens pris» under utdeling av Konsulentprisen 2017.

Årets mest leste artikkel - før NHH Bulletin ble lansert - er kronikken skrevet av professorene Øystein Foros og Hans Jarle Kind: 

Vinn-vinn for kunder og Rema

I motsetning til mange «ækspærta» har vi tro på Remas Æ og Bestevenn. Nyvinningene kan bli vinn-vinn for kunder og REMA.