40 års feiring for Miljøklubben på Månefisken 1. april

20. desember 2021 09:13

40 års feiring for Miljøklubben på Månefisken 1. april

Miljøklubben har fint lite med grønn hverdag å gjøre. Derimot er godt miljø for x-NHH’ere, sånn ca 1975-1985 kullene i høysetet.

Men vi er rause, hva angår start- og sluttår. Det viktigste er at du har lyst til og glede av å treffe de som i en periode av ditt liv var de viktigste rundt deg. For noen av oss, er de det fortsatt, sier Hege Mauroy i Miljøklubbens styre.

Hege er for øvrig 84-kullist.

"For 40 år siden ble Miljøklubben startet. Den gang fantes ikke NHH Alumni, så et eget fellesskap ble laget av ivrige sjeler. Nå skal dette engasjementet feires, med Klubbenstemning, mimring, drøssevis av kjente og kjære fjes. Løs snipp og musikk vi skjønner noe av. Ryktene tilsier dessuten at Svæveru’ All Boys spesiallager en helt egen kantate til kvelden, forteller hun."

Hun bør vite, Hege er nemlig Jubileumsgeneral. Og som om det ikke er nok, ryktene sier også at ingen ringere enn mannen som forteller historier slik ingen annen kan, bestevennen til elefanten Tantor, personifiseringen av Sølve (eller var det Spitfire) – legendarisk på mang en førstekullsuke, skal være kveldens konferansier.

«Denne mannen er festfyrverkeriet Jon Morten Melhus, avrunder Mauroy.

Vil du også bli med i Miljøklubben og komme på jubileumsfesten - sjekk ut og meld din interesse her. (facebook)

Sted: Månefisken, Sagveien 23 A-5

Dato: Fredag 1. april 2022