NHH blant verdens 60 beste

NHH

18. mai 2015 19:06

(oppdatert: 20. april 2016 11:58)

NHH blant verdens 60 beste

NHH og AFF kommer på 51. plass på Financial Times' (FT) nyeste rangering av de beste åpne lederutviklingsprogrammene i verden.

I FT-rangeringen deltar NHH og AFF med blant annet AFFs Solstrandprogram, AFF Yngre Ledere og NHHs Corporate Finance.

- Med tanke på at det er 650 akkrediterte businesskoler i verden, så er dette en veldig god plassering. I rangeringen måles vi mot eliteskoler som Harvard, MIT og Insead, og vi står oss godt i konkurransen, sier rektor Frøystein Gjesdal ved NHH.

Sveitsiske IMD, som har spesialisert seg på lederopplæring, troner nok en gang øverst på rangeringen.

Tredje best i Norden

- Kampen om å få komme med på denne listen blir hardere for hvert år, og mange institusjoner skreddersyr programmer for FTs rangeringer. Årets tall viser blant annet at NHH og AFF har det tredje beste programmet i Norden. Målet må være å bli best i vår del av verden, sier Gjesdal.

I rangeringen måler FT kvaliteten på åpne, ikke-gradsgivende lederutviklingsprogrammer basert på tilbakemelding fra deltakerne og institusjonenes egenrapportering. Årets plassering er seks plasser ned fra fjoråret.

Høy faglig kvalitet

- Blant punktene vi gjør det best på i årets rangering er på det faglige tilbudet til deltakerne. De bekrefter at vi leverer høy kvalitet og opplever at kursene er nyttige. Dette er jeg spesielt godt fornøyd med, sier Gjesdal.

Financial Times har også rangert de bedriftsinterne programmene. Her kommer NHH på 78. plass.

Les mer på Financial Times nettsider

Tekst: Red.

Flere nyheter