Jonas Gahr Støre holder åpent foredrag på NHH

NHH_Jonas G Støre_Stortinget
Jonas Gahr Støre kommer til NHH onsdag 22. mai. I innlegget «Norge i en ny tid» tar han for seg hvordan Norge bør møte to av de store utfordringene vi står overfor. Foto: Stortinget
NHH

15. mai 2024 10:12

Jonas Gahr Støre holder åpent foredrag på NHH

Onsdag 22. mai holder statsminister Jonas Gahr Støre innlegg på Norges Handelshøyskole. Forelesningen er åpen for studenter, ansatte, alumn og næringsliv.

Jonas Gahr Støre kommer til NHH onsdag 22. mai. I innlegget «Norge i en ny tid» tar han for seg hvordan Norge bør møte to av de store utfordringene vi står overfor.

Norge i en ny tid | NHH

Det ene er hvordan vi skal tilpasses oss både samfunnsøkonomisk og i arbeidslivet til en befolkning som stadig eldre. Det andre er hvordan vi skal klare å våre klimamål.  I innlegget vil statsministeren påpeke hvilke utfordringer vi står overfor, men også hvilke forutsetninger vi har som nasjon for å lykkes med utfordringene som ligger foran oss.

jonas gahr støre, av helge skodvin

Statsministerbesøk på NHHs immatrikulering

– Jeg ble veldig positiv overrasket over Bergen. Det er skikkelig fint her, sier Oda P. Groth Brodtkorb. Hun deltok på NHHs immatrikulering, der også statsminister Jonas Gahr Støre dukket opp som gjestetaler.

Innlegget holdes i Aud Max onsdag 22. mai kl. 14:30 og varer i én time. Det blir lett servering fra kl. 14:00.