Stolpestad vant pris for sosial innsats

malin arve, stine stolpestad, av h skodvin
Pris for sosial innsats ble tildelt tidligere NHH-student Stine Stolpestad. Prorektor for forskning Malin delte ut prisen på NHHs immatrikulering denne uken. Foto: Helge Skodvin
NHH

18. august 2023 12:31

Stolpestad vant pris for sosial innsats

Årets vinner av pris for sosial innsats gikk til Stine Stolpestad. Som NHH-student, la hun ned en enorm innsats for sine medstudenter, spesielt knyttet til trivsel og inkludering.

Pris for sosial innsats ble innstiftet i 2000 av Fond for Sosiale formål for studentene, og består av et diplom og et prisbeløp på 10.000 kroner.

Årets vinner, Stine Stolpestad, mottok prisen på NHHs immatrikulering denne uken.

Lise-May Sæle mottar pris for sosial innsats under immatrikuleringen. Foto: Helge Skodvin

Lise-May fikk NHH-pris

NHH-student Lise-May Sæle (23) fikk tildelt pris for arbeidet hun har gjort for å hjelpe sine medstudenter under koronapandemien.

Stolpestad har gjennom flere år vært en aktiv skikkelse i studentforeningen NHHS og gjennom mange ulike verv har hun lagt ned en enorm innsats for sine medstudenter. Hun har arbeidet aktivt for å få studentenes psykiske helse på agendaen, og hun har vært viktig for å utvikle arrangement som NHHS Pride, og Avbrekk – som bidrar til adspredelse i eksamensperioden. Parallelt med dette har hun vært en viktig del av det kulturelle og kreative miljøet på skolen, som i jentekoret Sangria og under Studentlekene Bergen Challenge. Dessuten har hun vært aktør i UKErevyen i to ganger.

I løpet av sin tid på NHH har Stolpestad hatt et tosifret antall verv i Studentforeningen. I studieåret 2020/-21 var hun leder i NHHs studentforening, NHHS, og en tydelig stemme som talte studentenes sak under pandemien.