Etterlengtet feiring av 2020- og 2021-kullet

Revy NHH
Første helgen i mars var det klart for feiring for de som avsluttet sine studier ved Norges Handelshøyskole sommeren 2020 og 2021. Rektor Øystein Thøgersen og NHH sørget for storstilt feiring på campus for nærmere 700 uteksaminerte masterstudenter. FOTO: Marit Hommedal
NHH Av Eirik Aarthun

8. mars 2022 13:55

Etterlengtet feiring av 2020- og 2021-kullet

Nærmere 700 tidligere NHH-studenter kom i helgen til NHH for å feire fullført mastergrad. Pandemien hadde satt en stopper for avslutningsseremonien for masterstudenter de to siste årene.

Lørdag var det klart for feiring for de som avsluttet sine studier ved Norges Handelshøyskole sommeren 2020 og 2021. Festglade og pyntede eks-NHH-studenter strømmet inn i skolens speilsal hvor de fikk servert bobler i glasset og bord til mingling, og ikke minst; en oppdatering på alt som har skjedd de siste årene. Praten gikk om hvordan det gikk i ny jobb, kjøp av bolig og generelt minner fra studietiden ved Norges Handelshøyskole.

Tidligere kommunikasjonssjef i NHH-Symposiet og Svæverist Peter Syse mente oppmøtet var enestående. Det viser at savnet etter studentlivet er stort, mener han:

– Ekstrem respekt til NHH som steller i stand opplegg selv etter så lang tid. Veldig fint å se gamle venner igjen.

Se bildene her. Alle foto: Marit Hommedal

Kristine Støten, Anniken Stenstadvold, Amalie Tollefsen og Mila Stepanova synes det er veldig bra at NHH tok initiativ til å arrangere en avslutning for begge kull.

– Det er så koselig å se at veldig mange venninner igjen, jenter jeg ikke har sett siden før pandemien, sier Stenstadvold.

Jentegjengen mimret tilbake til hvordan det var før koronaen kom til Norge. De er svært glad for at gjenåpningen.

Guttegjengen med Sander Mathiesen, Thomas Jelsa, Matej Demoski, Markus Pettersen og Jens Tobiassen storkoste seg på feiringen på NHH campus.

– Dette er et stort lyspunkt etter en så lang mørketid med pandemien. Det er herlig å se så mange blide folk!, sier Pettersen, mens guttene ler og skåler forsiktig i glassene.

UKEsjef Herman Bøe Vilseth smilte fra øre til øre for å endelig være i gang med studentfestivalen.

– Vi synes det er skikkelig kult å få til et slikt samarbeid med NHH og at det faktisk skjer! Det er en litt annerledes markering, men det er nydelig å se at oppslutningen er så bra. Folk hygger seg som bare det, og kjenner ekstra godt på UKEgleden, sier Vilseth og ser utover den store folkemengden.

Feiring NHH Campus
Guttegjengen Sander Mathiesen, Thomas Jelsa, Matej Demoski, Markus Pettersen og Jens Tobiassen storkoste seg på feiringen. Det gjorde også Herman Bøe Vilseth og venninnene Kristine Støten, Anniken Stenstadvold, Amalie Tollefsen og Mila Stepanova. Foto: Eirik Aarthun

I sin tale skrøt NHH-rektor Øystein Thøgersen stort av studentene som har endt opp i et bredt spekter av jobber, men også den innsatsen de la inn på NHH. Thøgersen var tydelig stolt av å ha vært rektor for disse kullene og takket dem for hvor gode de har vært.

Som avslutning på feiringen, fikk alle med seg UKENrevyen 2022 – Debut. Skuespillerne entret scenen i flerfargede klær og leverte et åpningsnummer – og en baklengs salto – som ble møtt med stående applaus fra publikum.