Du kan fremdeles melde deg på alumnikonferansen

Alumnikonferansen er NHHs fremste møteplass for tidligere studenter. I år er datoen 20. oktober, ganske nøyaktig to år etter at NHH inviterte alumni til The Hub i Oslo.  I 2019 var det fullt hus.
Alumnikonferansen er NHHs fremste møteplass for tidligere studenter. I år er datoen 20. oktober, ganske nøyaktig to år etter at NHH inviterte alumni til The Hub i Oslo. I 2019 var det fullt hus. Foto: Siv Dolmen
NHH

12. oktober 2021 14:53

Du kan fremdeles melde deg på alumnikonferansen

Det er kun få dager igjen før det braker løs på alumnikonferansen i Oslo. – Men det er fremdeles mulig å melde seg på konferansen onsdag 20. oktober, sier Morten Hilt, leder for NHH Alumni.

Alumnikonferansen er NHHs fremste møteplass for tidligere studenter. I år er datoen 20. oktober, ganske nøyaktig to år etter at NHH inviterte til den store konferansen på The Hub i Oslo.

I 2019 var det fullt hus.

– Vi gjentar suksessen med halv dags konferanse før vi går direkte over i sosialt arrangement på samme adresse, sier Morten Hilt, leder for NHH Alumni. 

Erfaring fra tidligere år tilsier at svært mange melder seg på i ukene før konferansen. Hilt regner med flere vil melde seg på nå som landet har åpnet igjen. 

Her kan alle tidligere NHH-studenter registrere seg.

Dagen starter på The Hub med lunsj klokken 12. 

Og det er NHHs rektor Øystein Thøgersen som er første innleder på scenen. Som professor i makroøkonomi, vil han forklare hva han tror om veien videre, i presentasjonen «De globale makroutsiktene når pandemien ebber ut».

Thøgersen blir etterfulgt av NHH-professor Christine B. Meyer. Hun møter blant andre NHH-er og administrerende direktør Christina Moe Gjerde fra Voi til en diskusjon om samarbeid mellom konkurrenter.

NHH-er Saliba Andreas Korkunc har det siste halvannet året sittet i sentrum av begivenhetene som statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet. Høyrepolitikeren vil diskutere hva arbeidslivet kan lære av krisehåndteringen under pandemien.

SE HELE PROGRAMMET HER