To NHH-studenter koronasmittet – masterundervisning kun digitalt kommende uke

nhh
NHH-ledelsen har besluttet at forelesninger for masterstudentene vil lukkes og kun kjøres digitalt i uken som kommer. I løpet av uken vil det tas en beslutning om ordningen skal videreføres.

23. august 2020 20:19

To NHH-studenter koronasmittet – masterundervisning kun digitalt kommende uke

To masterstudenter ved NHH er smittet av Covid-19. Dette ble klart søndag ettermiddag. Derfor skal alle masterforelesninger kun avvikles digitalt kommende uke.

Til sammen to masterstudenter ved NHH er smittet. De to studentene har deltatt i samme faddergruppe.
NHH-ledelsen har hatt tett dialog med smittevernkontoret gjennom dagen. Smittevernkontoret foretar nå smittesporing og varsler nærkontakter til begge studentene. De smittede studentene er i isolat, mens nærkontaktene settes i karantene.
To forelesere som har vært i kontakt med de smittede studentene, er varslet om dette. Øvrige ansatte kan fortsatt gå på jobb som vanlig.
NHH-ledelsen har besluttet at forelesninger for masterstudentene vil lukkes og kun kjøres digitalt i uken som kommer. I løpet av uken vil det tas en beslutning om ordningen skal videreføres. For bachelorstudenter vil det fremdeles være fysiske forelesninger, men det vil være et digitalt tilbud også til disse. Lesesaler og bibliotek vil være åpne. Studenter som har mulighet til å lese andre steder enn på campus, oppfordres til å benytte slike muligheter for ikke å overbelaste campus.
Smittevernveilederen gir kjøreregler for hvordan ansatte og studenter skal minimere smitterisiko. Å holde avstand på minst én meter, vaske hendene godt og holde seg hjemme hvis du ikke føler deg bra, er de viktigste tiltakene som alle skal følge. Se for øvrig retningslinjene her (Smittevern ved NHH VEILEDER FOR STUDENTER OG ANSATTE.