Varm velkomst for rekordkullet

Margun Haugland (20) har vært i Sjøforsvaret og tjenestegjort om bord på fregatt. Nå er hun tilbake i hjembyen Bergen og veldig klar for å begynne på studiene ved NHH. Årets kull er med sine 570 bachelorstudenter rekordstort. Foto: Helge Skodvin
Margun Haugland (20) har vært i Sjøforsvaret og tjenestegjort om bord på fregatt. Nå er hun tilbake i hjembyen Bergen og veldig klar for å begynne på studiene ved NHH. Årets kull er med sine 570 bachelorstudenter rekordstort. Og poenggrensen historisk høy. Foto: Helge Skodvin
NHH

10. august 2020 14:16

Varm velkomst for rekordkullet

Margun Haugland tilhører høstens nye bachelorkull og deltok på NHHs immatrikuleringsfeiring mandag denne uken. Kullet med 570 studenter er historisk stort.

Alle foto: Helge Skodvin

Immatrikulering 2020
Rektor Øystein Thøgersen på vei inn til immatrikulering med NHHs Direksjonsmusikken som stemningsskaper. Prorektor Therese E. Sverdrup og leder av NHHS Marthe-Caroline Dahle rett bak.
Immatrikulering 2020
NHH arrangerte en høytidelig immatrikulering for de 570 nye bachelorstudentene. Disse ble delt i tre puljer, i henhold til smitteverntiltakene.
immatrikulering x
Full fart inn til Aud Max, der rektoratet talte til studentene og UKEkoret Optimum underholdt.
Immatrikulering
Jørgen Høiås Endresen og Adrian Aasheim er to av mange NHH-studenter som er ansvarlig for fadderuken ved høyskolen. På grunn av alle de ulike oppdragene og av hensyn til sine medstudenter, bruker de maske.
Immatrikulering 5
For masterstudentene blir alle dagarrangementene digitale og følges hjemmefra. På grunn av smittevernhensyn kan ikke alle studentene være på campus samtidig.
Immatrikulering 6
Margun Haugland fra Bergen (og Katten) kommer rett fra Sjøforsvaret til NHH.
immatrikulering
Velkomstuken startet mandag 10. august og varer til fredag 14. august. Førstekullsuken har samme oppstart og varer til søndag 16. august. Ordinær undervisning er fra 17. august.