NHH-studentene gjennomfører etter plan

Immatrkulering 2013
Studentene som ble immatrikulert i 2013 avslutter snart sin NHH-epoke i Bergen. Svært mange av dem kommer gjennom på normert tid. – Vi har jobbet godt for å bedre gjennomstrømmingen, men så skal det også sies at vi har svært flinke studenter og et høyt nivå på de som kommer inn hos oss, sier prorektor Linda Nøstbakken til avisen Khrono i dag. Foto: Helge Skodvin (2013)
NHH Av Sigrid Folkestad

22. mai 2018 09:25

NHH-studentene gjennomfører etter plan

Det er store sprik på hvor flinke studentene er til å komme seg gjennom studiene i henhold til studieplan, skriver Khrono i dag. NHH er blant de beste i klassen, der 63 prosent på bachelor gjennomfører på normert tid.

Ved Norges handelshøyskole gjennomfører 6 av 10 på såkalt normert tid. Ved enkelte andre læresteder ligger det svært mye lavere, skriver Khrono i dag.

Prorektor for utdanning Linda Nøstbakken skryter av studentene ved NHH og sier til Khrono at det er gjort flere tiltak for å bedre gjennomstrømmingen.

– Vi har jobbet godt for å bedre gjennomstrømmingen, men så skal det også sies at vi har svært flinke studenter og et høyt nivå på de som kommer inn hos oss, sier hun.

Ved Universitet i Oslo fullfører 3 av 10 på normert tid.