Ledig stilling som studentassistent

24 November 2020 12:54

Ledig stilling som studentassistent

FAIR søker studentassistent som kan bistå administrasjonen med rapporteringer og administrasjonsoppgaver.

FAIR Centre for Experimental Research on Fairness. Inequality and Rationality, søker en bachelorstudent eller lignende som kan jobbe med støtte til administrasjonen. 

Senteret er en del av Institutt for Samfunnsøkonomi og jobber med arbeidslivsøkonomi, atferdsøkonomi og utviklingsøkonomi. 

Vi søker kandidater som er utadvendte, selvgående og ansvarsbevisste, som kan ta ansvar og som jobber godt under press. Kandidaten vil ha ansvar for å oppdatere Cristin, samt hjelpe senterkoordinator med forefallende arbeid som inkluderer støtte til arrangement, sosiale medier og nettsider.

Arbeidsoppgaver 

  • Arbeid med forskjellige rapporteringsverktøy 
  • Støtte på workshops og konferanser 
  • Praktisk hjelp til sosiale medier og nettsider  
  • Annet forefallende arbeid 

Arbeidsmengden vil være varierende, med et estimat på ca. 10 timer i uka.  

Det er en forutsetning at kandidaten har gode datakunnskaper og praktisk erfaring med arrangementer samt jobber godt på norsk og engelsk. Det er en fordel at kandidaten har kunnskap om Cristin, Episerver, redigeringsprogram og sosiale medier, men opplæring vil bli gitt. 

På FAIR er vi opptatte av godt miljø og ønsker at studentassistenten skal bli en del av det sosiale miljøet hos oss. 

For spørsmål ta kontakt med Gabriela Saez (gabriela.saez@nhh.no) Søknad (kort søknadsbrev, CV, karakterutskrift, attest) sendes til gabriela.saez@nhh.no  innen 03.12.2020.