OM ÅRETS KONFERANSE
Matvareprisene øker, man leter etter skyldige, og veien fremover er usikker. Vi møtes igjen til FOOD-konferanse 13. mars på Radisson Blu Scandinavian Hotel, i Oslo. Her prøver vi å gi noen svar: Hva har skjedd i verdikjeden her hjemme? Hva skjer hos våre naboer og hvordan kan vi vente at kundene responderer? Hvordan kan verdikjeden utnytte ny teknologi, og hvordan skal alt dette skje samtidig som bærekraft opprettholdes?
Til å svare på dette inviterer FOOD forskere, eksperter og næringsliv på scenen. Du vil bl.a. møte eksperter som følger matvarebransjen tett, Sverre Martinsen og Magnus Proesch (BCG), Ivar Pettersen (Alo-analyse), Marie-Louise Riewerts (NielsenIQ, Danmark).
Vi skal få høre om AI og matproduksjon, vertikalt landbruk, roboter og selvgående fartøy. Vi møter Robert Ekrem (Völur), professor Pål Johan From (NMBU).
Professor Øystein Thøgersen og Frode Steen fra NHH vil også være på plass. Erik Solheim avslutter dagen med sine tanker rundt bærekraftutfordringer.
PÅMELDING ÅPNer 1. FEBRUAR!