FOOD 2020

OM FOOD

NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen.

Spørsmål? Kontakt konferansekoordinator Anne Liv Scrase

PROGRAMKOMITÉ FOOD 2019

  • Runar Hollevik, konsernsjef NorgesGruppen ASA
  • Stein Rømmerud, adm. dir. Coca-Cola Enterprises Norge AS
  • Nina Skage, NHH
  • Frode Steen, professor NHH
  • Geir Inge Stokke, konsernsjef Coop Norge
  • Erik Volden, konsernsjef Kavli Holding AS

Slik behandler vi personopplysninger i forbindelse med FOOD-konferansen (PDF 229 kb)

 

SAker FRA FOOD 2019

Daglegvarebransjen må tenke berekraft

Regjeringa vil sikre økt konkurranse ved å styrke handhevinga av konkurranselova i daglegvarebransjen. – Vi har for få utfordrarar og konkurrentar, sa næringsministeren på Food-konferansen.