Produktivitet og bærekraft – Samme sak?

meld deg på konferansen her

Program

8.30 - 9.00 Registrering og kaffe

9.00 - 9.50 Sesjon 1: Dagligvaren – Status pr 2019

  • Torbjørn Røe Isaksen, næringsminister
  • Kenneth Fjell, prorektor og professor NHH
  • Frode Steen, professor FOOD, NHH

9.50 - 10.10 Pause

10.10 - 11.30 Sesjon 2: Matvaren, innovasjon og produktivitet

  • Ivar Pettersen, seniorforsker, NIBIO
  • Anne Hagerup Heggdal, direktør utvikling, ASKO Norge
  • Gunnar Hovland, administrerende direktør, Tine
  • Vidar Jensen, administrativ driftssjef, Kiwi
  • Johanna Ellefsen Rostad, direktør corporate affairs, Ringnes

11.30 - 12.30 Lunch

12.30 - 13.40 Sesjon 3: Bærekraft, hva spiser vi og hva skal vi spise?

  • Siv Skard, førsteamanuensis, NHH
  • Kjell Olav A. Maldum, administrerende direktør, Infinitum
  • Kristina Finne, administrerende direktør, Kolonihagen
  • Anne-Grete Haugen, daglig leder, Matvett

13.40 - 14.00 Pause

14.00 - 15.00 Sesjon 4: Konkurranse, bransjeglidning og butikkpreferanser

  • Inger Lise Blyverket, direktør Forbrukerrådet,
  • Henriette Ankerud & Mia Walle-Hansen, FOOD, NHH
  • Viktoria Eimind & Valeria Engelund, FOOD, NHH
  • Lars Sørgard, direktør Konkurransetilsynet

PROGRAMKOMITÉ FOOD 2019

  • Runar Hollevik, konsernsjef NorgesGruppen ASA
  • Stein Rømmerud, adm. dir. Coca-Cola Enterprises Norge AS
  • Nina Skage, direktør for fundraising NHH
  • Frode Steen, professor NHH
  • Geir Inge Stokke, konsernsjef Coop Norge
  • Erik Volden, konsernsjef Kavli Holding AS

OM FOOD

NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen.

Spørsmål? Kontakt konferansekoordinator Anne Liv Scrase

Slik behandler vi personopplysninger i forbindelse med FOOD-konferansen (PDF 229 kb)

Video fra FOOD 2017