Produktivitet og bærekraft – Samme sak?

Program
09:00-09:50

Sesjon 1: Dagligvaren – Status per 2019

  • Kenneth Fjell, prorektor og professor, NHH.
  • Frode steen, professor FOOD, NHH
    FOOD 2019
  • Torbjørn Røe Isaksen, Næringsminister:
    Dagligvaremarkedet 2019 – fra god handelsskikk til styrket konkurranse
  • Spørsmål
09:50-10:10

Kaffepause

10:10-11:30

Sesjon 2: Matvaren, innovasjon og produktivitet

11:30-12:30

Lunch

12:30-13:40

Sesjon 3: Bærekraft, hva spiser vi og hva skal vi spise?

13:40-14:00

Kaffepause

14:00-15:00

Sesjon 4: Konkurranse, bransjeglidning og butikkpreferanser

VIDEO FRA FOOD 2019

Daglegvarebransjen må tenke berekraft

Regjeringa vil sikre økt konkurranse ved å styrke handhevinga av konkurranselova i daglegvarebransjen. – Vi har for få utfordrarar og konkurrentar, sa næringsministeren på Food-konferansen.

OM FOOD

NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen.

Spørsmål? Kontakt konferansekoordinator Anne Liv Scrase

Slik behandler vi personopplysninger i forbindelse med FOOD-konferansen (PDF 229 kb)