Dagligvaren - en bransje som konkurrerer?

Meld deg på i Eventbrite

Program

08.30-09.00

registrering og kaffe

09.00-10.10

Det store bildet: makro- og mikrorammer i dagligvaren

Konferansier: Nina Skage

10.10-10.30

Pause

10.30-11.40

Prissynlighet og konkurranse  

11.40-12.30

Lunch

12.30-13.30

Bransjeglidning – konkurranseflater i endring

13.30-13.50

Pause

13.50-15.00

Ny lov om god handelsskikk: Hva kan vi vente oss?

Om Covid-19

Det er opplagt fremdeles C-19 utfordringer fremover, men i midten av september er den nasjonale planen at alle voksne har hatt mulighet for dobbeltvaksinering. Hotellene har allerede både god erfaring og gode rutiner for denne typen arrangementer med hundretalls deltakere. Skulle man mot formodning få nasjonale restriksjoner som stopper konferansen, vil samtlige påmeldte selvfølgelig få refundert sin konferanseavgift.

OM FOOD

NHHs årlige konferanse FOOD retter seg mot deg som er sulten på ny kunnskap, enten du jobber i bransjen, i forvaltningen, i politikken eller bare skal ut og handle. Forskere, bransjeeksperter og sentrale bransjeaktører gir deg en bedre forståelse for utviklingen i verdikjeden for mat og konkurransesituasjon lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og diskuterer fremtidsutsikter for dagligvarehandelen.

Spørsmål? Kontakt konferansekoordinator Marianne Boge

PROGRAMKOMITÉ FOOD 2021

  • Runar Hollevik, konsernsjef NorgesGruppen ASA
  • Tom Kristiansen, administrerende direktør Rema 1000
  • Anne Marit Panengstuen, konsernsjef, Nortura
  • Frode Steen, leder FOOD, professor NHH
  • Geir Inge Stokke, konsernsjef Coop Norge
  • Geir Mikalsen, Direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt, NHH
  • Erik Volden, Senior Advisor, BCG

Slik behandler vi personopplysninger i forbindelse med FOOD-konferansen (PDF 229 kb)

Saker fra Food 2019

Daglegvarebransjen må tenke berekraft

Regjeringa vil sikre økt konkurranse ved å styrke handhevinga av konkurranselova i daglegvarebransjen. – Vi har for få utfordrarar og konkurrentar, sa næringsministeren på Food-konferansen.