Finansforsker med suverent paper

Av Sigrid Folkestad

30. oktober 2015 20:55

(oppdatert: 21. mars 2016 20:58)

Finansforsker med suverent paper

Postdoktor Xunhua Su ved Institutt for finans på NHH skrev et så bra paper at Financial Management aksepterte det i første runde. Nå brukes Su i markedsføringen av en workshop i Cambridge.

Er du interessert i å publisere forskningen din i topp finansjournaler? spør Financial Management Association (FMA) i markedsføringen til finansforskere verden over. Til sommeren arrangerer FMA sin andre workshop for forskere som vil forbedre sin akademiske skriving.

I markedsføringen av workshopen, dukker det opp en suksesshistorie ved navnXunhua Su. Han er postdoktor ved Institutt for finans. I sommer deltok Su på den første workshopen i regi av FMA. Her hadde han blant andre Raghu Rau fra Universitetet i Cambridge som foreleser og veileder.

Etter å ha jobbet med Raghu, sendte Su paperet "Product Market Threats and the Value of Corporate Cash Holdings" (som han skrev med Jianxin (Daniel) Chi) til tidsskriftet Financial Management.

Prosessen har vakt en del oppsikt:

- For første gang i Raghus karriere som redaktør, aksepterte han et paper i første runde, skriver FMA i sin markedsføring av neste års workshop.

Nå omtales forskeren på Institutt for finans som 'a workshop success story'.

Den andre Financial Management (FM) Writers' Workshop blir arrangert tirsdag 7. juni 2016 ved Judge Business School, University of Cambridge, England.