NHH-student for en dag

Bilde av Julie Fredriksen og Elise Adina Sundvor-Bjørnevik. Bilde til høyre er Håkon Otneim, programansvarlig for NHHS nye bachelorprogram. Foto: Helge Skodvin
– Det har lenge vært planen min å gå på NHH, sier Julie Fredriksen (18). Nylig var hun på Åpen dag der hun fikk et innblikk i hvordan det er å være student i Ytre Sandviken. På bildet er hun sammen med Elise Adina Sundvor-Bjørnevik. F.h. Håkon Otneim, programansvarlig for NHHs nye bachelorprogram. Foto: Helge Skodvin
NHH Av Ingrid Aarseth Johannessen

13. februar 2024 14:42

NHH-student for en dag

Nylig deltok nærmere 300 elever på Åpen dag på NHH. – Jeg fikk bare enda mer lyst til å gå her nå, sier Julie Fredriksen (18).

En økonomiutdannelse fra NHH er et godt utgangspunkt for å jobbe med nesten hva du vil! På Åpen dag, som var lørdag 10. februar og mandag 12. februar, fikk elevene innblikk i hvordan hverdagen som NHH-student ser ut.

  • Husk søknadsfristen 15. april

Her søker du (Samordna Opptak)

– Det har lenge vært planen min å gå på NHH. Jeg fikk bare enda mer lyst til å gå her nå. Presentasjonene var interessante, og jeg fikk et godt inntrykk av hva studiene handler om, sier Julie Fredriksen (18) fra Nordahl Grieg videregående skole.

Les også:

Bilde av Håkon Otneim. Foto: Jonas Been

Tallknuseren som leder NHHs nye studieprogram

Håkon Otneim har alltid likt matematikk. Nå er han programansvarlig for NHHs nye bachelorprogram «Business, Economics and Data Science».
NHH-rektor Øystein Thøgersen, Benedicte Andersen_Jonas B Henriksen

Rekrutteringssesongen i full gang: Åpen dag i Oslo

Forrige uke arrangerte NHH Åpen dag i Oslo. Nærmere 70 vgs-elever fikk med seg en mini-forelesning med Øystein Thøgersen og presentasjon av NHHs nye bachelorprogram.
Bilde av Maria Benedicte Færevaag, Mari Walde og Joar Klepp. Foto: Helge Skodvin
NORDAHL GRIEG VIDEREGÅENDE SKOLE GODT REPRESENTERT. På bildet til høyre: studentambassadør Mari Walde og Joar Klepp (18). Bildet til venstre: NHH-alumn Maria Benedicte Færevaag. Foto: Helge Skodvin

– Mange jobbmuligheter

Sammen med Fredriksen, var også venninnen Elise Adina Sundvor-Bjørnevik (18).

– Det var veldig bra, og jeg ble heldigvis ikke overveldet av for mye informasjon. Det var kjekt å få innblikk i alle jobbmulighetene og gøy med en omvisning.

Les også:

Bilde av Fabian Myrvang på utvekslingsdagen på NHH. Foto: Ingunn Gjærde

Aldri et kjedelig øyeblikk på utveksling

Det er ikke uten grunn at NHH er norgesmester i utveksling. Fabian Myrvang (25) og Tobias Svendsen (22) angrer ikke på at de dro ut.

Har du lyst til å bli bedre kjent med NHH?

Chat med våre studentambassadører og les deres blogginnlegg