Nattevandring utsatt!

FN bærekraftsmål
På grunn av koronapandemien blir det ikke felles vandring fra Fløien nedre stasjon til Skansen, som vanlig. Arrangøren Fana Sparebank, sammen med samarbeidspartnerne Bergen Næringsråd og Bergen kommune inviterer derfor til en hel uke med markering av FNs bærekraftsmål. Foto: un.org
NHH Av Sigrid Folkestad

11. november 2020 15:45

Nattevandring utsatt!

Nattevandringen som skulle åpnet søndag 15. november er utsatt på grunn av økt koronasmitte, ifølge arrangøren Fana Sparebank.

Oppdatering 12. november: På grunn av økt smittetrykk i Bergen, blir Nattevandringen utsatt. 

Arrangøren Fana Sparebank, sammen med samarbeidspartnerne Bergen Næringsråd og Bergen kommune inviterer derfor til en hel uke med markering av FNs bærekraftsmål.

De lysende kubene med bærekraftsmål vil være på plass, som vanlig, og NHH bidrar som en av mange institusjoner i Bergen.

Mari Kittilsen
Bachelorstudent ved NHH, Mari Kittilsen. Foto: Privat

Bærekraftsmål åtte

Ett av NHHs utvalgte bærekraftsmål er nummer åtte, og det er på dette målet NHH bidrar i år: «Fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle».

Live åpningsseremoni søndag 15. november. Følg seremonien på Facebook. Konferansier Markus Bailey inviterer ulike gjester og viser hvordan du går løypen i år. 

Kubejakt fra 15. til 22. november

Nytt av i år er at alle kan laste ned en app - «kubejakt» - som viser løypen og hvor kubene er plassert. Hver kube vil ha en QR-kode som man skanner med mobiltelefonen, og får opp en video om de ulike bærekraftsmålene. Hver kube er representert av organisasjoner i Bergen. NHH bidrar altså på bærekraftsmål nummer åtte i år. Her ligger NHHs bidrag med førstekullist Mari Kittilsen.

Avslutningsseremoni – Søndag 22. november kl. 18:00