Program

Program

Detaljert program for Vårkonferansen 2023.

Program for KVELDSARRANGEMENT

LAST NED DELTAKERLISTE

PROGRAM - DAGTID

09:00

REGISTRERING OG KAFFE

09:30

ÅPNING

  • Geir Mikalsen, leder programkomiteén NHH

09:40

POLITISK OG MAKROØKONOMISK USIKKERHET

  • Øystein Thøgersen, rektor NHH
  • Iver B. Neumann, direktør Fridtjof Nansen Institutt (FNI)
  • Beate Gangås, sjef Politiets Sikkerhetstjeneste (PST)

10:45

PAUSE

11:15

STRATEGISK OG ØKONOMISK USIKKERHET

  • Hege Skryseth, konsendirektør Equinor
  • Lars Røsæg, visekonsernsjef Yara
  • Anita Meidell, førsteamanuensis NHH
  • Lasse Lien, professor NHH

12:15    

LUNSJ

13:15

STRATEGISK OG TEKNOLOGISK USIKKERHET   

  • Eirik Sjåholm Knudsen, førsteamanuensis NHH
  • Fredrik Thomassen, Co-founder and CEO Superside
  • Liv Dingsør, daglig leder Digital Norway

13:40

GENERATIV AI OG USIKKERHET

Last ned presentasjon og resultater her

  • Eirik Sjåholm Knudsen, førsteamanuensis NHH
  • Samia Touileb, researcher SFI Mediafutures

14:00

Pause

14:20

STRATEGISK OG ORGANISATORISK USIKKERHET

  • Vibeke Fürst Haugen, kringkastingssjef NRK
  • Frithjof N. Lund, managing partner McKinsey
  • Inger G. Stensaker, professor NHH
  • Rune Bjerke, executive in residence NHH

15.10

Dårlig sikt og stormer i kø?

  • Øystein Thøgersen, rektor NHH
  • Iver B. Neumann, direktør Fridtjof Nansen Institutt (FNI)
  • Beate Gangås, sjef Politiets Sikkerhetstjeneste (PST)

15:30

PROGRAMSLUTT 

BUSSAVGANGER TIL HOTELLER I BERGEN

 

KVELDSARRANGEMENT I GRIEGHALLEN

Vi ønsker velkommen konferansedeltakere og ledsagere som har meldt seg på helaften i Grieghallen.

Vi starter med Festspillkonsert før det blir det festmiddag og sosialt samvær i Peer Gynt-salen.

PROGRAM - GRIEGHALLEN

17:15 

Ankomst med aperitif og lett bevertning

Inngang Spissen

18:00 

Festspillkonsert med Marius Neset

Sammen med en håndplukket kvartett fremfører han musikk fra hele sin karriere.

19:00 

Middag i Peer Gynt-salen 

Bordplassering – se adgangskort for bordnummer

Last ned bordkart her

Forrett:
Speket og brent sterling, røkt rømme, syltet delikatesseløk, dill og gressløkolje

Hovedrett: 
Lammefilet med lokk, pastinakk puré, ristet sopp, løk, syltet og bakt polkabete, selleri bakt i Spilde Most, rosmarin og hvitløks perlepotet, sjysaus tilsmakt rødvin

Viner:        

  • Dreissigacker Organic Riesling Trocken, Tyskland (hvit)
  • Luca Roagna Barbera D Asti, Italia (rød)

Tale v/samarbeidspartner Equinor
Fride Seljevold Methi

Dessertbuffet og åpen bar

23:30

Baren stenger

24:00

Lokalet stenger

Garderoben er flyttet til utgang v/Peer Gynt salen