Program

Program

Detaljert program for Vårkonferansen 2024.

Program for KVELDSARRANGEMENT

SE DELTAKERLISTE

PROGRAM - DAGTID

09:00

REGISTRERING OG KAFFE

09:30

ÅPNING

  • Geir Mikalsen, leder programkomiteén NHH

09:40

ARBEIDSMARKEDET SOM DRIVER FOR ØKONOMISK VEKST OG BÆREKRAFTIG VERDISKAPING

  • Øystein Thøgersen, rektor, professor, NHH

10:00

FUTURE OF WORK – A GLOBAL PERSPECTIVE

  • Barbara Petrongolo, professor of economics, University of Oxford
  • Hrvoje Klapan, director, Western Europe Microsoft
  • Alexander Willén, professor, NHH

10:45

PAUSE

11:15

HVEM ER VINNERNE OG TAPERNE I ARBEIDSMARKEDET?

  • Hans Christian Holte, arbeids- og velferdsdirektør, NAV
  • Kjell Gunnar Salvanes, professor, NHH
  • Katrine Løken, professor, NHH

11:50

NUDGING I ARBEIDSLIVET - VIRKER DET?

  • Kjetil Bjorvatn, professor, NHH

12:00  

LUNSJ

13:00

TEKNOLOGISK KAPPLØP OG NY KOMPETANSE – HVA GJØR
NÆRINGSLIVET?  

  • Randi Marjamaa, leder privatmarkedet og landsjef, Nordea Norge
  • Torbjørn Larsen, Chief Information Officer, Telenor
  • Stine Neteland, CEO, Stacc X
  • Tellef Raabe, forsker, SNF

13:45

Pause

14:10

KULTUR, KREATIVITET OG KAOS – OM LEDERSKAP I KULISSENE

  • Eirik del Barco Soleglad, skuespiller
  • Therese Egeland, professor, NHH

14.30

HVA FORVENTES AV FREMTIDENS LEDERE?

  • Johan H. Andresen, eier og styreleder, Ferd AS
  • Elin Sandnes, EVP saving and investments, DNB
  • Dinogen Uruthiran, junior associate, McKinsey & Company
  • Therese Egeland, professor, NHH

15:15

PROGRAMSLUTT 

BUSSAVGANG TIL HOTELLER I BERGEN

 

KVELDSARRANGEMENT I GRIEGHALLEN

Vi ønsker velkommen konferansedeltakere og ledsagere som har meldt seg på helaften i Grieghallen.

Vi starter med Festspillkonsert før det blir det festmiddag og sosialt samvær i Peer Gynt-salen.

PROGRAM - GRIEGHALLEN

17:00 

Ankomst med aperitif og lett bevertning

Inngang Spissen

17:30 

Festspillkonsert med Østerlide og Bergen Domkor

Østerlide og Bergen Domkor presenterer et program som spenner over et langt tidsrom. I sentrum står middelalderballadene og folkemelodiene.

LES MER OM KONSERTEN

18:30 

Middag i Peer Gynt-salen 

Bordplassering – se adgangskort for bordnummer

Last ned bordkart her

Forrett:        
Pannestekt kamskjell, sprø potet, blomkålkrem, syrlig agurk, soya sjy

Hovedrett:   
Ytrefilet av okse med kongeøsters sopp, løk, selleripuré, grillet brokkolini, svartkål, perlepoteter og sjysaus med timian og anis.

Viner           
Villa Wolf Riesling, Tyskland  (hvit),
Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo, Italia (rød)

Tale v/adm.dir. Olav Munch, Grieghallen

Dessert:    
Serveres på buffet med kaffe/Avec
Vaniljekesam med friske bær, mini sjokoladefondant, terte av eple fra Spilde Gården, skogsbær mousse, blåmuggost krem og pistasjenøtter i form, fast ost fra Fana

Åpen bar

23:30

Baren stenger

24:00

Lokalet stenger

Garderoben er flyttet til utgang v/Peer Gynt salen