Ledig stilling som forskningsassistent

1 October 2021 10:24

Ledig stilling som forskningsassistent

FAIR, Centre for Experimental Research on Fairness, Inequality and Rationality, søker studenter som kan jobbe med støtte til ulike forskningsprosjekter.

Senteret er en del av Institutt for Samfunnsøkonomi og jobber med arbeidsmarkedsøkonomi, atferdsøkonomi og utviklingsøkonomi.

Vi søker kandidater som er selvgående, strukturerte og ansvarsbevisste. Som forskningsassistent på FAIR vil du jobbe med mange ulike oppgaver og få unik innsikt i forskningsaktivitetene som foregår på FAIR. For eksempel; planlegging og gjennomføring av eksperimenter, konferanser og workshops; programmering av spørreskjema, innhenting av bakgrunnsinformasjon, digitalisering av dokumenter, dataanalyse, promotering av prosjekter i sosiale medier, mm. Vi søker kandidater med ulike typer ferdigheter, og vil fordele arbeidsoppgavene ut fra den enkeltes kompetanse.

Arbeidsmengden vil variere, med et estimat på 5-10 timer i uka.

 

Egenskaper

  • Selvstendig
  • Strukturert
  • Nøye

 

Forkunnskaper

  • Gode språkkunnskaper, norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
  • Solide ferdigheter i bruk av Microsoft programvare (Excel, Word, Outlook)
  • God kjennskap til STATA eller annen statistikk programvare
  • Evne til å lære seg å bruke nye programmer dersom det trengs

 

FAIR kan tilby dere et spennende og variert arbeidsmiljø. Vi er opptatt av et godt miljø og ønsker at forskningsassistentene tar del i det sosiale miljøet hos oss. Dette inkluderer deltakelse på seminarer, workshops og andre arrangementer.

For spørsmål ta kontakt med Sebastian Fest (sebastian.fest@nhh.no), Aline Bütikofer (aline.buetikofer@nhh.no) eller Sissel Jensen (sissel.jensen@nhh.no). Søknad (søknadsbrev, CV, karakterutskrift, attest) sendes til fair@nhh.no innen 10. oktober 2021.