FAIR is hiring research assistants

By Vilde Blomhoff Pedersen

12 February 2020 13:34

FAIR is hiring research assistants

FAIR, Centre for Experimental Research on Fairness, Inequality and Rationality, is hiring 10-12 students as research assistants to help with practical support for several research projects.

FAIR, Centre for Experimental Research on Fairness, Inequality and Rationality, are looking for 10-12 students for practical support for two research projects. The positions are paid with an hourly rate. For one of the projects, fluency in Norwegian is necessary.

If you need more information in English, please contact us at fair@nhh.no with the subject «Spørsmål Eksperimentassistent». The application deadline is 23 February 2020. 

Full text in Norwegian:

For det første prosjektet, som avholder eksperimenter i uke 14, mandag til fredag, trenger vi eksperimentassistenter som kan være med å rigge klart lokalet ved NHH samt bidra til diverse andre arbeidsoppgaver ila uken. For dette arbeidet må du kunne være tilgjengelig store deler av uke 13 og 14 (23. mars – 3. april). Arbeidsmengde vil være et sted mellom 20-60 timer. Dersom du går 4. året på NHH kan du dessverre ikke delta i arbeidet med dette prosjektet.

For det andre prosjektet, som avholdes fra uke 13 og ut april, trenger vi eksperimentassistenter som kan hjelpe oss med å samle inn data ved flere skoler fra hele Vestlandet. For dette arbeidet må du kunne sette av tid for å reise med oss til skoler i Hordaland, Sogn og Fjordane og Rogaland for å assistere elever, foreldre og lærere med å svare på en undersøkelse. Arbeidsmengde vil være et sted mellom 20-60 timer.

I tillegg til de to nevnte prosjektene vil det være mulig å utvide engasjementet til flere spennende prosjekter som vi kommer til å gjennomføre til høsten. Som eksperimentassistent får du ta del i et trivelig arbeidsmiljø med kjekke arbeidsoppgaver og en enestående mulighet til å bli bedre kjent med eksperimentell forskning.

Send en epost til fair@nhh.no og merk den med emnet «Eksperimentassistent» om du er interessert, og legg ved CV. Vennligst skriv til oss når du kan stille for arbeidet. Dersom du er NHH-student, vennligst skriv hvilket år du går. Søknadsfrist er 23. februar 2020. For spørsmål, ta kontakt på fair@nhh.no med emnet «Spørsmål Eksperimentassistent».

Contact us