Design Thinking

OM ARRANGEMENTET

Tema denne gangen er Design Thinking. Programleder Lars Petter Aase fra NHH Executive kommer gir kort innføring basert på NHHEs delstudium: I en tid der analyser av fortiden blir mindre relevant for å predikere organisasjoners fremtid, satser flere på å skape den selv. Fagfelt som strategi, bærekraft og virksomhetsstyring blir mer og mer giret mot handling, eksperimentering og læring.

Design har alltid hatt lærende prosesser for å skape noe nytt. Nå er design en tankemåte og et praktisk verktøy for ledere for å løse organisasjoners og verdikjeders utfordringer. De globale utfordringene skal også løses med design. Hva er det med dette tankesettet som gjør det så effektivt, og hvordan brukes det i praksis?

NHH stiller med tapas, så her er det bare å komme tidlig for å sikre de beste bitene.

Som alltid deler vi ut Alumnirådets vandrepokal, denne + heder og ære går til den arbeidsplassen som stiller med flest NHH-alumni, så her gjelder det å mobilisere internt!

Her er det "stikk innom"-mentalitet for alle som har gått på NHH, så ta med deg en alumni-venn eller fem og kom innom når det passer!
Vi gleder oss og håper du blir med!