Jenter og økonomi

Jenter og økonomi

Vi ønsker flere dyktige jenter på NHH! Derfor har vi laget denne siden for å vise deg de mange mulighetene du har dersom du velger å studere hos oss. Møt jenter på NHH og se hva som inspirerer dem.

Jeg vil Facebook
Jeg vil
Jeg vil
Jeg vil
Jeg vil

Hvorfor flere jenter?

NHH ønsker å ha en god balanse mellom andel kvinnelige og mannlige studenter. Tradisjonelt har det vært flere menn enn kvinner på bachelordelen av studiet, og det ønsker vi å gjøre noe med. En god kjønnsfordeling er viktig både for økonomifaget, for samfunns- og næringslivet som ansetter NHH-kandidater og for studiemiljøet. 

What's in it for you?

NHH er rangert som en av Europas ledende handelshøyskoler av Financial Times. Velger du å studere her, vil du lære av forskere som er internasjonalt anerkjent innen sine felt. NHH har de høyeste inntakskravene av alle økonomiutdanninger i Norge. Det innebærer at du vil jobbe sammen med dyktige, motiverte og ambisiøse studenter. Dette er viktig for din læring, fordi du får det beste utbyttet av studiene når du jobber sammen med andre gode studenter.

NHH er kjent og anerkjent i næringslivet, og studier ved NHH er derfor et trygt valg med tanke på fremtidige jobbmuligheter. Visste du at tre av fire NHH-kandidater får jobb før studieslutt

Les mer om studiemuligheter ved NHH


jentekveld Med NHH i Oslo

Se klipp fra jentekvelden vi hadde i Oslo for å inspirere flere jenter til å velge økonomiutdanning ved NHH.

InternaSJOnale muligheter

Utveksling, CEMS MIM, dobbelgrad, Innovation School, Gründerskolen og sommerskole. Som NHH-student har du mange spennende muligheter til å få internasjonal erfaring i løpet av studiet.

Les mer om internaSJOnale muligheter