Stem på NHH sin eksistenserklæring

Av Linda Nøstbakken

18. september 2019 12:11

Stem på NHH sin eksistenserklæring

Av listen med mange gode forslag til ny 'mission statemens' for NHH, sitter vi nå igjen med fire forslag. Forslagene er jobbet fram av ansatte, studenter og styret i løpet av de siste ti månedene. Hvilket forslag liker du best? Stem på favoritten din her.

Stem på din favoritt allerede i dag og senest mandag 23. september kl. 12. 

Alle som stemmer får en NHH-t-skjorte med den nye eksistenserklæringen på!

PROSESSEN

Vi startet prosessen på allmøtet i november 2018, der vi ba deltakerne om å dele det de forbinder med NHH.

Så, i februar 2019, hadde vi en workshop med ansatte fra alle deler av organisasjonen, og en gruppe studenter. De 36 workshopdeltakerne jobbet kreativt i team, og produserte en liste over mulige nye eksistenserklæringer.

I mars utfordret vi alle avdelinger, administrative enheter og studentene - alle i NHH-organisasjonen - til å bygge videre på materialetvi hadde for å foreslå en ny eksistenserklæring for NHH. Flere enheter og enkeltpersoner sendte inn forslag til en ny eksistenserklæring.

HVORFOR REVISJON?

Det er minst to grunner til å revidere eksistenserklæringen vår nå:

  1. For det første for å styrke NHH-kulturen og prøve å utnytte kraften i en sterk eksistenserklæring.

  2. For det andre fordi AACSB bryr seg om det. I fjor sa de følgende i et brev til oss: "Skolen bør gjennomgå sin oppdragserklæring for å sikre at særegne aspekter blir vektlagt og fremhevet i den." Det er dette vi holder på med nå, men målet er ikke å omdefinere hvem vi er, men snarere å spisse eksistenserklæringen vår og forankre det bedre i organisasjonen.

Saksfremlegg til styret september 2019 'mission statement' (pdf)

NHHs eksistenserklæring

- Dette var veldig nyttig! Vi er utan tvil eit stort steg nærare å formulere NHHs eksistenserklæring, seier viserektor Linda Nøstbakken etter gårsdagens gruppearbeid der 35 dedikerte tilsette og studentar deltok.

Flere interne nyheter