Kjell Fadnes ny digitaliseringsrådgiver

Av Astri Kamsvåg

8. oktober 2019 13:26

Kjell Fadnes ny digitaliseringsrådgiver

Kjell Fadnes er ansatt som NHHs første digitaliseringsrådgiver. Stillingen er fast og ligger i IT-avdelingen. Han vil gå inn som medlem og sekretær i digitaliseringsutvalget og skal gi råd og delta i digitaliseringsprosjekter og tiltak på NHH.

Kjell Fadnes

Kjell sier han ser frem til å jobbe med nye lærings- og kommunikasjonsformer, automatisering av administrative oppgaver og hvordan skape merverdi i et hav av digitale muligheter.

- Den aller viktigste ressursen på NHH er alle de ansatte og studentene som har gitt høyskolen den posisjonen har i dag. Denne stillingen handler om å hjelpe dem å prioritere og velge teknologi man vil satse på. Den handler om å gjøre hverdagen bedre for alle og implementere de tiltakene og prosjektene som vil gi oss mest merverdi i årene som kommer. Det handler ikke om å digitalisere for teknologiens skyld, men hvordan vi kan bruke dette verktøyet for å støtte NHHs kjernevirksomhet, mener Kjell. 

Bakgrunn 

Kjell har jobbet på flere seksjoner på IT-avdelingen ved UiB, og har vært involvert i flere digitaliseringsprosjekter der, blant annet digital eksamen. Gjennom 10 år på flere seksjoner, brukerstøtte, infrastruktur og utvikling har han settt prosessene fra flere perspektiv.

Av utdanning har han informasjonsvitenskap og bachelor i sammenliknende politikk. 

- Jeg kommer nok til å fylle på med mer - man blir aldri utlært, legger Kjell til.  

IT-avdelingen

Flere interne nyheter