BT inviterer til skrivekurs

pc
Bergens Tidende arrangerer skrivekurs 21. november. Debattleder Liv Skotheim i Bergens Tidende leder kurset med innslag fra politisk redaktør Frøy Gudbrandsen og journalist Jon Tufto. Kurset holdes på Media City Bergen.
Av Sigrid Folkestad

4. oktober 2019 08:57

BT inviterer til skrivekurs

Ønsker du å delta i samfunnsdebatten? Sitter du med verdifull kunnskap på et fagområde, men synes det er vanskelig å formulere en god kronikk eller et debattinnlegg?

Bergens Tidende inviterer til skrivekurs 21. november, fra klokken 08:30 til 11:00. Kurset er rettet mot næringsliv, store organisasjoner – og NHHs fagstab. Kommunikasjons- og markedsavdelingen har fått invitasjon til å melde på NHHs forskere. På kurset vil du blant annet lære:

  • De grunnleggende prinsippene i en god kronikk og debattinnlegg
  • Hvordan skrive levende og tydelig
  • Hvordan skrive lett om kompliserte emner, og nå ditt publikum
  • Hvordan man kan argumentere presist og begrunnet
  • Hvordan spres en sak i sosiale medier
  • Hvordan kan et debattinnlegg bli en nyhetssak

Debattleder Liv Skotheim i Bergens Tidende leder kurset med innslag fra politisk redaktør Frøy Gudbrandsen og journalist Jon Tufto. Du vil også bli tilbudt personlig oppfølging i etterkant.

Kurset holdes på Media City Bergen og har begrenset antall plasser. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. Kursavgift på 3000 kr dekkes av NHH. Meld fra til sigrid.folkestad@nhh.no så raskt du kan!

Flere interne nyheter