Tonje Vinnem Fosse til SOL

Av Astri Kamsvåg

11. november 2019 09:41

Tonje Vinnem Fosse til SOL

Tonje Vinnem Fosse er ansatt som førstekonsulent på Institutt for strategi og ledelse frem til juni 2020. Hun skal jobbe med økonomi, undervisningstilbud, koordinering av interne seminarer, studentassistenter og implementering av Office365 på instituttet.

Tone Vinnum Fosse

Tonje kommer fra en tilsvarende midlertidig stilling i administrasjonen på Institutt for finans.

Hva er spennende med stillingen?

- Jeg synes det er veldig spennende å få muligheten til å jobbe for NHH. Jeg får jobbe med mange av de samme oppgavene som jeg hadde på Institutt for finans, men i tillegg få nye og enda mer varierte oppgaver. Det er utrolig interessant og givende å bli kjent på tvers av institutter og se hvordan de ulike instituttene arbeider, forteller Tonje.

Bakgrunn

Tonje fullførte en mastergrad i økonomi og ledelse med spesialisering i markedsføringsledelse i juni 2019, inkludert et utvekslingsopphold University of Hertfordshire i England. Hun har en bachelorgrad i serviceledelse og markedsføring. Begge gradene ble tatt på Høgskolen i Innlandet avdeling Rena. I mai i år startet hun i midlertidig stilling hos NHH som førstekonsulent på Institutt for finans på NHH.

Ansatte på SOL

Flere interne nyheter